torsdag 13 februari 2014

GOT Polish Challenge - Valentines

Jag fortsätter att använda den här challengen till att visa upp lack som visades bland de första inläggen jag gjorde. Temat för dagen är ju Valentines och den 13/2 2012 visade jag det här inlägget.

Lacket jag har idag är exakt samma alltså YSL Rouge Sublime och jag har gjort om stämplingen också med samma mönster och samma stämpellack från Konad.

Jag kommer ihåg att jag gjorde om den här manikyren ett antal gånger och ändå kände jag och känner att det inte såg speciellt bra ut det som publicerades.

Idag känner jag så här. Jag älskar det här lacket, mycket för att jag älskar mannen som gav mig det, men även för att det är ett alldeles fantastiskt vackert klassiskt rött med bra egenskaper. Stämplingen med hjärtan är väl i och för sig bättre, men jag tycker inte så värst mycket om mönstret faktiskt. Lite stökigt tycker jag nog.

Vad tycker ni? Och vad var er allra första Alla Hjärtans dag manikyr?I continue down memory lane in the GOT Challenge with polishes or manicures that I showd early in this blogs history. Todays theme is Valentines and the 13th of Febuary 2012 I posted this.

The polish I have used for todays manicure is the same as then. YSL Rouge Sublime and I did the exact same stamping. Same pattern and same Konad polish for the white color. 

I remember that I redid this manicure lots of time and still wasn't happy with what I published. 

Today I don't feel very unsatisfied with the stamping I think that it's the pattern that I don't like. I think it's kind of messy. But I do love this polish. I love the color a really classic red and I love the man that gave it to me. 

So what do you think of this manicure? And do you remember your first Valentines manicure?

15 kommentarer :

 1. Får mej att tänka på tomteluvor;) Vacker röd är det, kanske lite många hjärtan på för min smak.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, tomteluvor! Du har kanske rätt i det. Tycker också det är lite för mycket hjärtan.

   Radera
 2. Oh Rouge Sublime är underbar - mycket vackert resultat :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Älskar lacket, men är inte helt nöjd med helheten.

   Radera
 3. Några färre hjärtan o det hade varit ännu bättre :)

  SvaraRadera
 4. Det är en sån där manikyr som är snyggast på lite håll, då ser hjärtarna lite ut som en spetsrand. :-)

  Jag har ingen aning om vad som var min första alla hjärtans dagmanikyr. Det kan nog ha varit den här: http://nageldraken.se/2011/02/14/alla-hjartans-dag-naglar/ Jag brukar ju inte vara så gullig av mig, men den här gången mobbade min kompis mig tills jag gjorde en gullig alla hjärtans dagmanikyr. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut, på håll ser det bättre och jag är ju egentligen inte heller så puttinuttig av mig så jag har lite svårt för det här.

   Radera
 5. Jag kommer ihåg denna från första gången du gjorde den:) Förstår vad du menar med att hjärtana känns lite stökiga, tror de hade vunnit på att vara bågformade så man hade kunnat göra som en fransk manikyr av det istället.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dom är lite bågformade, men inte tillräckligt så att det funkar helt ut till en fransman. Skumt mönster faktiskt.

   Radera
 6. Grundfärgen är jättefin och det är alltid kul med lack som man fått i present! Däremot håller jag med om att stämplingen (om än väl utförd) är lite rörig i sitt motiv. Det är väl ett french-motiv men den är kanske lite för stora hjärtan för att passa till det?
  Jag tror faktiskt inte jag gjort några alla hjärtans manikyrer förrän i år. Nu går jag istället all in och kör hela veckan :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den blir liksom inte bra som fransk heller, men nu har jag testat två gånger och vet att det inte är någon mening med en tredje!

   Radera
 7. this is lovely, perfect for valentines day <£

  Galorious
  x

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!