lördag 22 februari 2014

Läsarnas val / Readers Choice! - China Glaze Yellow Polka Dot Bikini

Kära läsare! Jag vill börja med att förklara att jag faktiskt inte har photoshopat färgen på det här lacket. Nä, det bara är så där galet med lite belysning på!

Älskar det! Alltså China Glaze Yellow Polka Dot Bikini. Tyvärr inga solbilder eftersom jag målade med det här typ klockan åtta på kvällen. Tittande på USA-Kanada i hockey. Men en sak är säker. Om jag någonsin ska jobba som bygg eller vägarbetare så ska jag ha det här på naglarna hela tiden. Jag har en reflexväst på naglarna och jag är glad och nöjd på alla vis med det :)

Yellow Polka Dot Bikini har jag lagt över ett vitt krämlack. Trots detta krävdes tre lager för att jag skulle vara nöjd. Skirt alltså och lite smått randigt innan man la på topplack. Men vad gör det när lacket i sig är så himlans kul.

Glöm nu inte rösta på nästa veckas lack.
Dear Readers! I want to start by explaining that I actually don't have photoshoped the color of this polish. Nah, it's just is this that crazy with little lights on! 

Love it! This is China Glaze Yellow Polka Dot Bikini. I'm kind of sad that I didn't get any sunpictures of this, but I painted with it like eight a clock in the evening watching USA and Candas hockey game. But one thing is certain. If I'm ever going to work as construction or road worker and I'll have this on my nails all the time. I have a reflective vest on my nails and I'm happy and satisfied in every way with it :) 

Yellow Polka Dot Bikini, I have put this over a white creme polish. Despite that this required three coats for me to be satisfied. Sheer is the word and a little bit streaky before you put some topcoat on. But that doesn't matter when the polish is so much fun. 

Do not forget to vote for next week's polish.

21 kommentarer :

 1. Galet snyggt och coolt :) Då får du jobba som projektledare eller nåt så du inte förstör dina snygga naglar ;) Kanske man skulle lacka hundarna med de så dom syns när man e ute å går :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har du ju rätt i förstås! Eller får jag vara sån där trafikvakt och vifta fram bilar när dom får köra vid vägarbeten.

   Radera
 2. Svar
  1. Kunde absolut inte uttryckt det bättre själv :)

   Radera
 3. Verkligen överstrykningspenna som överstående skrev! Superläckert!

  SvaraRadera
 4. Svar
  1. Total In Your Face färg. Man kan ju inte annat än att bli glad av den i alla fall.

   Radera
 5. Svar
  1. Visst är det en helt underbar kategori av lack!

   Radera
 6. Jag visade också den nyss(Jan) men jag hade inget vitt under så ditt är ju mycket mera neonigt, kul att se skillnaden.
  Och snyggt är det också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag var inne och kollade på din sida. Turligt nog så hade jag kollat runt lite innan så jag insåg att det skulle behövas någon bas under. De flesta neoner poppar upp lite extra om man lägger dom över vitt.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!