söndag 16 februari 2014

Nailart Sunday - Röd/Red

Rött är ju faktiskt en av mina favoritfärger och ändå så fick jag idétorka när det här blev veckans tema på Lelack's Nailart Sunday.

Jag tänkte ju först att jag inte skulle göra hjärtan och sånt som de flesta förmodligen tänker på när man hör ordet röd. Eller förresten själv tänker jag nog faktiskt på röda rosor före hjärtan. Eller varför inte röda tulpaner som är något av det finaste jag vet.

Nå i alla fall, slö som jag är för tillfället så orkade jag ju inte plocka bort lacket jag redan hade på utan tänkte göra en liten uppfixning med rött ovanpå istället. Så fick det bli, fram med penslar och dottingtool. Övade lite på ett papper och tyckte att ett hjärta kan väl inte vara så svårt att göra..

Haha, nu är det ju tur att jag gillar surrealistiska saker och Dali anser jag var ett konstnärligt geni så jag dedikerar mitt något svävande smältande hjärta till hans minne.

Jag tycker faktiskt att det här blev rätt kul i alla fall även om det inte blev som jag hade tänkt mig, men när blir någonsin något som man tänkt sig??

Red is one of my favorite colors and still I went completely blanc when it came to ideas for this weeks Nailart Sunday which theme is red. 

First I thought that I wouldn't do anything with hearts and the usual stuff you think of when you hear the word red. Or actually I do think of red roses before hearts to that word. Or why not red tulips that is something of the most beautiful that I know of. 

Well anyway I'm in a very lazy mode right now so I didn't feel like taking away the polish that was already on to do a new manicure. It had to be a refreshment of the one already on. That's it brushes and dotting tools were taking out from the drawer and the work begun. I practised on paper first and thought that a heart would not be hard to do..

Haha, well lucky for me I do like surreal art like Dali made and I think he was an art genius so therefore I dedicate my very melting and weird nailart heart to him.

I do think this turned out kind of fun even if this is not anywere near what I had in mind when I started. But on the other hand when ever does things turn out the way you've planned them?

11 kommentarer :

 1. Det där blev jättefint tycker jag! Hade funderingar på att kombinera grått och rött men det blev bara rött istället. Gillar accentnageln, den är pricken över de andra prickarna! :)

  SvaraRadera
 2. Läckert och lite surrealistiskt som du skriver...kul! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. När det inte blir som man tänkt sig så får man helt enkelt bestämma sig för att ändra synsättet.

   Radera
 3. Jättesnyggt! Dali gillar jag med :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dali är en fantastiskt konstnär, det kan man väl kanske inte kalla min nailart för, men lite kul i alla fall.

   Radera
 4. Kan inte annat än att älska det när du dessutom dedikerat det till Dali:)

  SvaraRadera
 5. Älskar Dali-hjärtat! Och håller med dig om röda tulpaner, det väljer jag framför rosor till och med :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om någon bad mig välja mellan tulpaner och rosor hade jag nog också valt tulpaner. Så krispiga och fina.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!