onsdag 19 februari 2014

China Glaze - Sweet Hook

Imorgon är det dags för GOT Polish Challenge igen och när jag skulle fundera ut vilka lack jag skulle använda så hittade jag China Glaze Sweet Hook i min låda. Också ett av lacken som visades i början av min bloggning.

Sweet Hook är ett mycket ljust pastelligt lila krämlack, med kanske inte så värst bra lackegenskaper, men jag har lärt mig ett och annat på vägen och tycker nu att formulan är något bättre än första gången jag använde det här. Visst det blir strimmigt och ganska fult på första lagret, men ett lite tjockare lager till och Seche rättar till det mesta.

När jag visade det första gången tyckte jag att det var lite tråkigt, men jag är inte säker på att jag håller med om det längre. Jag tycker det är ett ganska trivsamt lack faktiskt. Nä, det är inte alls något som sticker ut och som man kommer få kommentarer om, men alla lack behöver ju inte vara så. Jag gillar det här. Det är lugnt och behagligt. Precis vad doktorn ordinerade!
 Tomorrow it's time for GOT Polish Challenge again and when I started to think about what polishes I would use for that I found this in my drawer. It's China Glaze Sweet Hook also one of the polishes that was shown at the beginning of my blogging. 

Sweet Hook is a very bright pastel purple creme, with not the best formula I've come across, but I have learned a few things along the way and now I don't think the formula is as bad as the first time I showed this here. Sure it gets streaky and quite ugly on the first layer, but a bit thicker second layer and Seche fixes everything. 

When I showed it the first time I thought it was a little disappointing, kind of boring,  but I'm not sure I agree with that anymore. I think it's a pretty pleasant polish actually. Nah, it's not at all something that stands out and that you will get comments on, but all polishes doesn't need to be that way. I like it. It is calm and as the name says sweet. Just what the doctor ordered!


18 kommentarer :

 1. Svar
  1. I start long for the spring and this is a perfect spring color.

   Radera
 2. Tycker det var en väldigt fin pastell-lila nyans. :-)

  SvaraRadera
 3. Tycker också att det är rätt fint faktiskt.

  SvaraRadera
 4. Sweet Hook is really a super sweet polish - I'm happy to own it too!
  Great swatches!

  SvaraRadera
 5. Gillar!!
  Är verkligen skönt med fina ljuva pasteller att vila ögonen på ibland :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland vill man bort från glitter och neon och då är det här perfekt.

   Radera
 6. Himla fint. Blir alldeles vårsugen när jag ser det här.

  SvaraRadera
 7. I actually love this color; I forgot how much I liked this polish!! I'll have to revisit it soon for sure!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. I think you will probably do some fun nailart with this color. Looking forward to see what you will do.

   Radera
 8. Jag gillar också det här lacket. Det är trevligt, sött och vårigt :)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!