söndag 16 februari 2014

Winner of my Giveaway!

Jag vill passa på att tacka alla som deltog i min Giveaway och även bidrog med tips och feedback på vad som är bra som det är och vad som kan ändras. Som ni troligen ser så har jag redan sett till att fräscha upp looken lite grann på bloggen.

Vinnaren är dragen och har redan svarat på mitt mail.

Grattis till ÅSA L.

I want to thank everybody that participated in my Giveaway and also gave me tips on what to improve and what things that already is good as it is. As you probably see I have already followed some of your whises and changed the look on the blog. 

The winner in my Giveaway has already been contacted and returned my mail:

Congratulations to Åsa L.

3 kommentarer :

  1. Tack! Och jag ser verkligen framemot att få testa de fina lacken! Kram

    SvaraRadera
  2. Kul att höra att du fått in bra tips! Gillar den nya looken på bloggen också :)

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!