lördag 8 juni 2013

Läsarnas val / Readers Choice! - China Glaze Cast A Spell

Vaknar upp till en ljuvligt vacker lördag som återigen ska ägnas åt städning, för på torsdag smäller det! Då lämnar sonen skolan och kliver ut i vuxenlivet. Givetvis ska det firas med buller och bång och då kan det vara trevligt om man vågar släppa in folk i huset också.

Igår fick jag njuta av att se honom i kostym och fluga tillsammans med sin flickvän som var underbart fin i sin balklänning. Det är då man känner sig stolt som mamma kan jag lova.

Nu till lacket som ni röstade fram åt mig förra veckan. Jag kan säga att det var jämt i omröstningen. Det skiljde en röst mellan dom som vann och trean kom bara 3 röster efter också.

Lacket ni valde åt mig är China Glaze Cast A Spell ett lack som kommer från förra årets Halloweenkollektion Wicked. Jag kan nog känna att det här lacket försvann lite i mängden av alla Halloween och julkollektioner som dök upp ungefär samtidigt i höstas/vintras. Och det är synd för det här är en riktig skönhet må säga.

En mörkgrön bas med massor av guldflakes. Kan det bli bättre? Nä, inte för min del i alla fall. Jag älskar verkligen den här färgen. Påminner lite om CG:s Agro, men med annan finish. Sen att lacket är väldigt trevligt att applicera gör ju inte saken sämre precis. Två lager, sen är det färdigt. Torkar fort. Jag har ett lager av Poshé på också. Och återigen får ni se ett lack som faktiskt sitter på mina naglar i skrivande stund och kommer så göra tills städningen är färdig i alla fall.

Slumpgeneratorn fixade fram lacken till denna veckas omröstning.Två otestade och ett som jag visade på bloggen ganska tidigt förra året.I wake up to a lovely, beautiful Saturday which again should be devoted to cleaning, for this Thursday is the day when my son leaves school life behind and steps out into adulthood. Of course there will be celebrated with a bang and I think it might be nice if you dare to let people in the house.

Yesterday, I enjoy seeing him in a suit and bow tie along with his girlfriend, who was wonderfully pretty in her prom dress. That's when you feel proud as a mother, I can promise.

Now on to the polish that you voted for last week. I can say that it was a very fun poll because it only differed one vote between the winning polish and the second. 

The polish you chose for me is China Glaze Cast A Spell a polish which comes from last year's Halloween Collection Wicked. I can feel that this polish got a bit lost in the crowd of all Halloween and Christmascollections that appeared around the same time in the fall / winter. And that's a shame because this is a real beauty I have to say.

A dark green base with lots of goldflakes. Could it be better? Nah, not for me anyway. I really love this color. Reminds me of CG's Agro, but with a different finish. The fact that the polish is very nice to apply does not make things worse. Two layers, then it's finished. Dries quickly. I have a layer of Poshe on too. And again, you will see a coating that actually sits on my nails while I'm writing this and will do so until the cleaning is finished, anyway.

I used a Random Number Generator to pick the polishes for this weeks poll. Two untested and one that I showed on the blog pretty early last year.

17 kommentarer :

 1. This is very pretty, I have one im my untried stash, and now I look forward to trying it LOL

  SvaraRadera
  Svar
  1. I understand that! It's a very pretty polish :)

   Radera
 2. Det är ett himla snyggt lack! :)

  SvaraRadera
 3. Jag fattar inte att jag inte har beställt hem detta än. Nu övertygade du mig om att jag verkligen behöver detta. :) Sen är jag så svag för mörka lack med guld i.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är jag också. Oftast hur snygga som helst.

   Radera
 4. Åhhh guud så läckert, min typ av lack verkligen. Jag älskar ju Agro också och det här påminner om det som du säger. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gör ju det, men ändå helt olika. Ett måste i samlingen.

   Radera
 5. Det här var ett sånt lack som jag verkligen kärade ner mig i, men när jag väl hade köpt det och hade det på naglarna var min kärlek till det slut. Tråkigt, för det är ju himla fint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, vad synd! Men så där blir det ibland även för mig.

   Radera
 6. It's a bit too black for me, but I think the shimmer is cool.

  SvaraRadera
 7. Det är ju så snyggt! Så otroligt snyggt! Jag blir sugen på det när jag ser dina bilder. Jag har dessutom två flaskor av den... ;D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är helt fantastiskt! Borde få komma ut ur lådan oftare här hemma.

   Radera
 8. Ett lack jag hade glömt bort att jag var tvungen att köpa.... Tack för den;)

  SvaraRadera
 9. Ja, det här var vackert! Namnet likaså

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!