lördag 15 juni 2013

Ert val / Readers Choice! - OPI DS Indulgence

Då var det lördag igen och jag tänker städa... Har ni hört det förut? Jajamen, men nu är det dags att plocka bort alla extra bord och stolar och återställa ordningen i huset efter en superlyckad studentskiva. Ska bli rätt skönt att få in soffan igen.

Ni är ju helt suveräna på att välja vackra lack åt mig må jag säga. Förra veckan var det återigen en tät omröstning, men OPI DS Indulgence gick vinnande ur striden. 

Och vilket lack det är! Basen är röd, men det är så mycket guld i den så att det nästan upplevs mer som rostrött i slutänden. Det är så otroligt snyggt i mina ögon och vad det sen än är för typ av finish på det vågar jag inte riktigt uttala mig om. Det kan vara foil, men också shimmer. Strunt samma!

Det var ganska lättlackat, jag har nu kommit underfund med att mitt senaste baslack inte är något vidare att lacka på så därför är det lite svårt att veta hur pass bra det här egentligen är. Eftersom det var relativt lätt ovanpå Nubars Ridgefiller så antar jag att det är riktigt bra att lacka med annars. Jag har tre lager på och det behövdes tyckte jag. Torktiden var riktigt bra. 

Som vanligt hittar ni nästa veckas omröstning under bilderna. Jag har använt mig av min man som slumpgenerator. Alltså han fick säga tre siffror och jag tog fram lacken från mitt spreadsheet.It's Saturday again and I intend to clean up the house... Have you heard that before? Oh yes, but now it's time to remove all the extra tables and chairs and restore order in the house after a super successful graduation party! It will be really nice to have the couch back in the house again.

You guys are completely sovereign in choosing beautiful polishes for me! Last week, it was again a close vote, but OPI DS Indulgence was the one who won the fight.

And what a polish this is! The base is red, but there is so much gold in it that it almost feels more like rust red in the end. It is so incredibly beautiful so I honestly don't care what kind of finish this really is, I dare not really say what it is. It can be foil, but also shimmer. Never mind!

It was pretty easy to work with, I have now come to realize that my recent basecoat is part of the problems I have had with a lot of polishes lately. Since Indulgence was relatively easy on top of Nubars Ridge Filler I guess it's really good to paint with on other basecoats. I have three layers on and I thought that  was needed. The drying time was really good.

As usual, you will find next week's vote under the pictures. I am using my husband as a random number generator. He said three numbers and I picked them out from the spreadsheet.

28 kommentarer :

 1. Superfint! Jag passar ju inte i rostfärger, men på dig ser det underbart ut :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag känner mig rätt bekväm i dom här tonerna.

   Radera
 2. Såååå otroligt vackert! Det glöder om den verkligen. :-)

  SvaraRadera
 3. Gillar att det är så mycket guld i lacket som gör det här rostiga. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det blev sånt himla liv i lacket på det här sättet.

   Radera
 4. WOW - that's right about all I can say right now - it's so darn gorgeous!

  SvaraRadera
 5. Röstade på detta bara för att jag själv testade detta i förra veckan, och ville se dina bilder på det! Superfina ju! Gillade lacket väldigt mycket! Kan du inte lägga upp samma bild i det här inlägget som du lägger upp när man skall rösta på lacket? Alltså förra veckans samlingsbild? Det är så svårt att minnas vilka andra lack man hade att välja på... Gillar konceptet väldigt mycket!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var en bra idé ska fundera på att göra det till nästa vecka. Jag gillar när jag får synpunkter från er som läser alltid ett bra sätt att förbättra på :)

   Radera
 6. Det var himla fint det där!

  SvaraRadera
 7. Jätteläckert lack.
  Kul att du med hade student igår, själv är jag helt slut efter sonens.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är som världens baksmälla fastän jag var helt nykter!

   Radera
 8. Your readers made a good choice there; it's beautiful :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. I have the best readers they have excellent taste :)

   Radera
 9. Åh, Indulgence! Älskar det, det är en fantastisk röd!

  SvaraRadera
 10. Wow så vackert, detta var verkligen helt min smak, bedårande!

  SvaraRadera
 11. Älskar detta!! Men använder det ändå sällan....galet ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det tråkigt att man så sällan använder dom vackraste lacken man har.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!