måndag 10 juni 2013

Takko Lacquer - I Love Rock & Roll

Ok, jag erkänner! Det här köpte jag mycket på grund av namnet, sen är ju färgen fin och jag var nyfiken på märket som jag aldrig testat förut.

Takko Lacquer finns hos Edgy Polish och det här är som sagt min första bekantskap med det. Lite rinnig i formulan innan man vande sig vid det. Efter ett par naglar hade man fått kläm på att man skulle ha mycket lack på penseln. Då flöt det på bra och täckte på två lager. Torktiden var mycket bra.

När man läser beskrivningen på det här i shoppen så står det att det är en svart jelly med rosa skimmer och microglitter. Jag kan se spåren av rosa i skimret, men jag tycker nog i alla fall att det är lila. Och det är ju tur för om det varit rosa kanske jag inte hade tyckt om det!

Nu gör jag det i alla fall. Tycker om det alltså. Det är väldigt mörkt så i vissa ljus är det nästan svårt att se det lila, men inte så mörkt att det upplevs som svart hela tiden. Ett måste för alla Goth fans där ute i Rockvärlden.

Jag har ett lager av China Glaze Fast Forward över också och för en gång skull så tycker jag att bilderna visar rätt lila färg. Tack för det min älskade Nikon som jag har lekt runt med manuella inställningar på!

Ok, I admit it! I bought this mainly for the name of it. Ok, it was a nice color and a brand that I had never tried and that is also nice of course.

Takko Lacquer is available at Edgy Polish and this is, as I said my first acquaintance with it. A little runny in the formula before I got the hang of how to apply it. After a few nails I realized that the trick was to have plenty of polish on the brush. That way it floated on good and covered in two layers. The drying time was very good.

When you read the description of this in the shop it says that it is a black jelly with pink shimmer and micro glitter. I can see the traces of pink in the shimmer, but I think in any case that it is purple. And that is lucky because if it was pink I might not have liked it at all.

Because I do like it. Very much! It's very dark, so in some lights, it's almost hard to see the purple, but not so dark that it is perceived as black all the time. A must for any Goth fans out there in the Rock World.

I have a coat of China Glaze Fast Forward over it and for once I think the pictures show the correct purple color. Thank you my beloved Nikon and the manuall settings that I have been playing around with!

17 kommentarer :

 1. Verkligen en superläcker färg! Jag älskar dom här djuplila lacken och det här är inget undantag,och så är ju namnet coolt också ;-)

  SvaraRadera
 2. Only one word comes to mind: GOOOOREOUSSSS....;)

  SvaraRadera
 3. Åhh såååå vackert! Underbar färg. :-)

  SvaraRadera
 4. Svar
  1. Nej då! Jag har sett betydligt värre saker ;)

   Radera
 5. Fantastic name!! And pretty polish, so vampy, rrrrroar! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. I bought it for the name and the fact that it's awesome feels good.

   Radera
 6. Åh, detta var verkligen snyggt och läckert! Kul att du fått bra färgåtergivning, jag lyckas aldrig (dels i ren allmänhet) men speciellt med att få rätt färgåtergivning på just lila!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså lila lack är ju ett rent helvete, men jag tror jag börjar lära mig nu.

   Radera
 7. Snyggt!! Ja det var värst vad lila det ser ut på dina naglar! Har ändrat i produktbeskrivningen nu, som jag ju hämtat direkt från Sheryl På Takko Lacquer. Tyvärr är det här lacket just nu slut i shopen, men jag kan avslöja att det inom kort kommer in fler Takko Lacquers. Bland annat en helt ny kollektion som är på väg att lanseras...! Hälsningar Katarina, Edgy Polish

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!