onsdag 19 juni 2013

Tema Svenskt! / A Swedish Theme - Depend 307

Alltså det enda jag inte gillar med Depend är att dom inte har några namn på sina lack, även om dom faktiskt haft eller har det på vissa special kollektioner.

För övrigt så älskar jag deras pensel. En av dom bättre tycker jag. Återigen så tycker jag väldigt mycket om att man kan gå in i sin lokala mataffär och i väldigt många fall hitta ett ställ med Depend lack! Fatta hur många som spontanshoppar lack på det här sättet. Jo, det är endast 5ml i flaskorna och många tycker att det är ett dyrt pris för så lite lack, men jag håller inte riktigt med. Jag tycker fortfarande att det är prisvärt för en så pass hög kvalité som jag ändå tycker dom här lacken oftast håller.

Nog om detta, nu till dagens nummer eller lack menar jag! 307 åh vad jag tycker du är vacker. Som en lillasyster till ett av mina favoritlack, nämligen China Glaze Riveting. Det innehåller väl mer flakes medans 307 givetvis är ett skimmerlack, för det är lite av Depends signatur. Ett härligt fruktigt orange lack med guldskimmer. Ett vinnande koncept i mina ögon i alla fall.

Det tråkiga med lacket är att jag upplevde det som lite skirt. Fyra lager har jag på. I och för sig lättlackade och lätt torkade lager, men då är vi tillbaka till det där med flaskstorleken. Lite för mycket för ett lack som enbart innehåller 5ml. I vilket fall som helst så tycker jag det här är snyggt, mycket snyggt till och med!

So the only thing I don't like about the Swedish brand Depend is that they don't have any names for their polishes, even if they actually had or have it on some special collections.

First of all: I love their brush. One of the better I think. Again this is a brand that is so easy to get hold of at least here in Sweden. I think a lot of us can go into their local supermarket and in very many cases find a stand with Depend polishes! Just think of how many spontaneous boughts this leads to! Well, it's only 5ml in the bottles and many feel that it is an expensive price for as little paint, but I don't really agree with that. I still think that it is affordable for such a high quality that I thinkt that most of these polishes have.

Enough of that, now to today's number or polish I mean! 307 oh what I think you're beautiful. As a younger sister of one of my favorite nail polish, namely China Glaze Riveting. Riveting has more flakes while 307 of course is a shimmer polish, because it's a bit of Depends signature. A delightfully fruity orange polish with gold shimmer. A winning formula in my eyes anyway.

The sad thing about this polish is that I think it was a bit sheer. Four layers is what I have on. The polish is very easy to paint with. Great formula and the drying time is good to, but then we're back to the bottle size. A little too much for a polish containing only 5ml. In any case, I think this is neat, very neat and even!

33 kommentarer :

 1. It really is as gorgeous as Riveting - my favorite orange :)

  SvaraRadera
 2. Det ser ut som glassflecks på mittenbilden. Jättefint lack och jag gillar också Depend! Jag älskar deras penslar! Lite högt milliliterpris är det ju om man räknar på det, men visst, jag är oftare nöjd med kvaliteten på mina Depend än på mina OPI om man tänker så.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst gör det! Fast jag tror faktiskt inte det är flecks. Penslarna är helt suveräna och jag håller med OPI är jag inte något superfan av, tycker ofta dom är rätt skira.

   Radera
 3. Underbar glöd i detta. Riktigt fint!

  SvaraRadera
 4. Det här är ett himla vackert lack! Borde använda mitt igen :D

  SvaraRadera
 5. En underbar färg, gör inte så mycket att det är skirt tycker jag, färgen är så fin. :-)

  SvaraRadera
 6. Jättefin orange, gillart!

  SvaraRadera
 7. Det var riktigt snyggt! Jag gillar depend egentligen. Lacken är ofta snygga och formulan är nästan alltid skitgrym. Penseln är en av de bättre MEN. Ja, det är lite dyrt men mitt största problem är att det är 5 ml. Jag vill hellre ha större flaskor (därför jag sällan köper IsaDora tex). Ibland så kan jag ju unna mig.... nyanser som jag kanske inte använder så ofta :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan tycka precis tvärtom. Att det är lite synd med allt lack i stora flaskor som inte blir använt. Småflaskorna kan man ju till och med lyckas använda upp ;)

   Radera
 8. Ah, jag hör till dem som tycker det är lite dyrt för så lite lack i flaskan. Då tycker jag att de borde ha en "1-2-lagersgaranti" för att få mig att köpa, för när det behövs som här tex 4 lager så är ju flaskan snart slut, speciellt om man som jag har både breda och långa naglar. Extremt sällan jag köper depend därför.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oftast brukar Depend lacken vara 1-2 lagers så till 95% tycker jag att dom är helt klart värda sitt pris.

   Radera
 9. Det är fullständigt ljuvligt! Och håller med om att Depend oftast håller hög kvalitet.

  SvaraRadera
 10. Det här är verkligen snyggt! Dock köper jag tyvärr sällan Depend då jag aldrig spontanshoppar nagellack och därför oftast handlar på nätet vilket egentligen är lite tråkigt. Känns som att jag missar en hel del godingar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag älskar att spontanshoppa när jag är på Maxi eller Kicks :)

   Radera
 11. Det påminner verkligen om Riveting som för övrigt är en av mina favoritlack också. Den första CG jag köpte faktiskt. ;-)
  Jag gillar och köper gärna Depend, oftast just spontant.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror att Riveting var ett av dom första CG lacken jag köpte också :)

   Radera
 12. gud vad likt lacket är gina tricot 104 pump the breaks :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det lacket har jag missat. Får ta och kolla in det :)

   Radera
 13. It's a really nice shade of orange. But four coats... yikes! :D

  SvaraRadera
 14. Jättefint! Jag hänger verkligen inte med på hur det här lacket med ett pris på 5 kr ml är dyrt? Okej jämfört med gina tricot 3,9 kr per ml osv. men OPI kostar ju hela 10 kr ml !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag måste nog säga att det inte är många av oss som köper OPI till ett pris av 150:- flaska utan oftast från utlandet till ett pris som ligger mycket humanare till.

   Radera
 15. Jag gilalr verkligen Depends lack (även om just den här färgen kanske inte är min grej) Dom släpper ju många spännande kollektioner och färger, hänger med på olika trender och håller riktigt bra kvalitet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har verkligen kommit mycket fina nya lack från Depend det sista året.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!