lördag 29 juni 2013

Läsarnas Val! / Readers Choice - Picture Polish Monroe

Idag är den dagen då den stora grannfejden äger rum! Låter det dramatiskt? Det är det också. Vi och våra grannar och tillika barndomskompis till mig har vår årliga resa till Bodaborg för att kämpa om vem som får mest stämplar. För er som inte känner till Bodaborg så är det som ett slags Fångarna på fortet fast man kämpar om stämplar istället för nycklar. Löjligt roligt och vi brukar sannerligen ha kul när vi gör det här. Dagen avslutas med en pizza tillsammans.

Idag är det ju också Läsarnas val som det varit nästan hela året på lördagar och jag fortsätter ett tag till. Förra veckan hade ni China Glaze Lubu Heels, A-England Dragon och Picture Polish Monroe att välja på. Den här gången så var det Monroe som gick vinnande ur striden.

Picture Polish Monroe var för ungefär ett år sedan en av mina största lemmings. När Nailmail sen hade det som månadens märke förra hösten slog jag till och sen har det stått där i min låda! Så återigen får jag tacka er mina läsare för att ni ser till att mina vackra vänner inte bara står där i lådan och ser ledsna ut utan får komma ut och pryda mina naglar.

Monroe är ett vinrött jelly/glitterlack i en sån där färgton som jag bara älskar. Att det sen faktiskt finns lite holo i det hela gör ju inte saken sämre. Det var inte det bästa jag lackat med, men egentligen så var det bara första lagret som var lite bråkigt och man fick gärna med sig färgen om man drog mer än en gång på samma ställe. De följande två lagren flöt på fint. Torktiden var bra. Över det här har jag ett lager av China Glaze Fast Forward.

Uppfyller det mina lemmings förväntningar? Jo, det gör det väl, men jag hade nog älskat det här ännu mer om jag provat innan jag fick hem både Zoya Blaze och mitt L.A Girl 3D effrcts i ungefär samma färg.

Om ni är sugna på Picture Polish så är det Juli månads märke hos Nailmail så från och med måndag kan man beställa det från Karin.

Denna veckans lack till omröstning har yngste sonen letat upp i min samling.Today we and our neighbours are going away to have som fun together and end the day with a pizza!

Today it's also Reader's Choice as it has been almost all year round on Saturdays and I will continue for a while. Last week, you had China Glaze Lubu Heels, A England Dragon and Picture Polish Monroe to choose from. This time, it was Monroe who won the battle.

Picture Polish Monroe was about a year ago one of my largest lemmings. When Nailmail had Picture Polish as the brand of the month last fall I finally got a bottle of my own. And since then it has been standing there in my drawer! So again, I thank my readers for letting me take my beautiful friends from there and let it decorate my nails!

Monroe is a burgundy jelly / glitter polish in one of colors that I just love. And the fact that it's actually a little holo in it does not make things worse. It was not the best polish I painted with, but really it was just the first layer that was a bit rowdy and if you tried to correct you took the polish with you. The next two layers flowed nicely. Drying time was good. Over this, I have a coat of China Glaze Fast Forward.

Did this lemming reach up to my expectations? Well, it does very well,  I probably would have loved this even more if I tried before I got home both Zoya Blaze and my LA Girl 3D effects in about the same color.

If you are eager to try Picture Polish you can order it from Nailmail after the 1th of July since it's the brand of the month in July

My youngest son choosed the polishes that you can vote on this week.

23 kommentarer :

 1. Monroe is such a pretty polish, and I'm so happy to have it my stash.
  Lovely swatches as always!

  SvaraRadera
 2. Riktigt snygg färg. Börjar nästan längta efter lite höstfärger nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst blir man lite sugen. Man får väl hoppas på lite bättre sommarväder så neonlusten återkommer :)

   Radera
 3. Väldigt vackert, men eftersom jag har både Blaze, och flera andra av PP:s holografiska lack så kanske det räcker... Men det är ju så fint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är jättefint, men jag håller nog med om att har man Blaze är inte det här helt nödvändigt.

   Radera
 4. Ohlala vad tjusigt! Varför har jag inget liknande lack i min samling?

  SvaraRadera
 5. I think Monroe is a really pretty polish!

  SvaraRadera
 6. Jättefint! Tycker det påminner om OPI DS Extravagance också

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kanske det gör en del. Har ju Extravagance i samlingen. Får nog plocka fram det också.

   Radera
 7. Hoppas att ni hade riktigt roligt på er grannfejd och ni hittade någon god pizza efteråt:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Grannfejdens utgång blev mindre bra, men kul hade vi och pizzan den var god :)

   Radera
 8. Tycker det här lacket är ganska fint men inget jag känner jag måste ha.
  Låter riktigt skoj med bodaborg. Jag hade också velat göra något sånt :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh ja! Har du möjlighet att testa Bodaborg så gör det. Superkul och speciellt därför att man kan göra det med hela familjen.

   Radera
 9. Jag minns hur besviken jag var när jag provade det här, jag hade förväntat mig så mycket mer. Men det är ju ändå ett väldigt vackert lack.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så himla fint, men jag kan känna igen känslan av besvikelse lite grann. Hade jag provat det här innan Blaze och vissa andra lack hade nog wow känslan varit betydligt större.

   Radera
 10. Tjusigt men inget jag känner jag behöver då blaze finns här :)

  SvaraRadera
 11. Gillar namnet, men inte nyansen av rött. Irro!

  SvaraRadera
 12. Wooooow så snyggt! Det här föll jag för.Jag gillar verkligen den djupa mustiga röda och så holo på det,...fantastiskt vackert :-D

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!