söndag 16 juni 2013

Nailart Sunday - Zoya Thandie with some easy lines on!

Ibland blir saker inte riktigt som man tänkt sig. Till exempel så hade jag stora planer för hur fina mina naglar skulle vara på sonens student. Vad tänkte jag på egentligen! Trodde jag verkligen att jag skulle ha tid att sätta mig ner och fixa fancy naglar!

Kan lova att den tiden fanns inte. Istället fick det bli något enkelt, men ändå passande till mina kläder som var korta svarta byxor och en riktigt knalligt orange tunika. Jag kom snabbt underfund med att mitt nya Zoya Thandie passade alldeles lysande i färgen till tunikan så det fick det bli.

Thandie är ett härligt orange lack som drar lite mer åt korall än knallorange. Tre lager har jag på, men jag hade nog kunnat haft två om jag tagit i lite mer på första. Ett lager med China Glaze Fast Forward på toppen.

För att piffa till det lite så gjorde jag det enklaste man kan göra. Några streck i accentfärger. Ja, det är enkelt, men så himla bra det oftast blir. I det här fallet känner jag att jag skulle gjort strecken från sidan och inte rakt upp från mitten av nageln, men som sagt tiden...

Ni får även ett par bonusbilder idag. Dels mina skor som jag hade till min outfit som jag fullkomligt älskar och en bild på den roligaste blomman sonen fick i present.

I alla fall så får även det här bli mitt bidrag till veckans Nailart Sunday hos Lelack.

Sen kan jag också avslöja att veckan som kommer hålls det tema: Svenska märken här hos mig.Sometimes things doesn't turn out as you expected them to. For example, I had big plans for how nice my nails would be on my son's graduation. What was I thinking about! Did I really thought I would have time to sit down and fix fancy nails!

I can assure you that was not the case. Instead, it had to be something simple, but still fitting to my clothes that were tight black pants and a really bright orange tunic. I quickly realized that my new Zoya Thandie was a perfect match to my top so that was my choice.

Thandie is a beautiful orange polish that leans more to coral than bright orange. Three layers I have on, but you can probably get away with two. I would have if I had litte more on the brush on the first layer.  A layer of China Glaze Fast Forward on top.

To spice it up a bit I did the easiest thing to do. A few lines with two accent colors. Yes, it's simple, but usually it gets so damn good. In this case, I feel I would have made the lines from the side and not straight up from the middle of the nail, but as I said the time ...

Today you will also get two bonus pictures. First of my shoes that I wore and that I totally love and also on the most fun flower that my son got for present. 

In all cases this will be my contribution to this week's Nailart Sunday at Lelack.

Then I can also reveal that the coming week there will be a theme: Swedish brands

26 kommentarer :

 1. Åh, skorna och blomman! Så snygga! Manikyren var också jättefin :)

  SvaraRadera
 2. Jag var i samma tankegångar till min examen, jävlars vilka fina naglar jag hade tänkt ha..blev historiens fulaste manikyr (inte nail art) och innan jag var klar med allt hade jag hack i flera naglar. Blev den första manikyren jag inte tog kort på, på två års tid.. :/
  Gillade det orange, silvriga och svarta i din nail art, alltid fint att matcha. :) + snygga skor och blomma!

  SvaraRadera
 3. Jättefina! Streck är verkligen ett underskattat enkelt sätt att göra manikyren lite mer spännande. Tycker att det var fint att de utgick från mitten av nagelbasen också, förlänger dina redan imponerande långa naglar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det underskattat! Oftast så blir det så fint fastän det är så enkelt. Jag är ju lite knasig jag för dom imponerande naglarna dom har nu blivit kapade! Trivs bättre i något kortare.

   Radera
 4. It looks great, and I love the shoes and the flower too :)

  SvaraRadera
 5. Vilken underbar regnbågsros! Sådana ska jag göra någon gång. Älskar skorna också. Och naglarna. Kan aldrig bli fel med orange liksom. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är den fin! Orange är alltid rätt :)

   Radera
 6. I love those shoes too LOL - and Thandie really is gorgeous!

  SvaraRadera
 7. Åhh så snyggt, ibland är det enkla det snygga faktiskt. Tycker att du lyckades. Verkar passa bra till skorna.
  Vilken härlig blomma. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det så. Man krånglar till det lite i onödan ibland.

   Radera
 8. Där är ju de snygga skorna igen (såg de på din insta), ser jag dem några ggr till blir jag tvungen att köpa ett par. ;-)
  Naglarna blev verkligen snygga, jag älskar när de verkligen syns! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jag kan lägga en bild på skorna i varje inlägg....

   Radera
 9. Tycker det som blev snygg är att du just lade stecken från mitten av naglarna!Ovanligt och jätteläckert :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kanske är jag som tänker fel. Får nog bestämma mig för att det blev bra på det här viset.

   Radera
 10. Alltihopa ser väldigt tjusigt ut men mest imponerad kan jag inte låta bli att bli över rosen. Hur f*n gör man en sådan? Minns att det var populärt med blåa rosa när jag var tonåring och hemligheten med dem var ju att de hade stått i blå hushållsfärg. Men det här, jag fattar inte...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hur i sjuttsingen gör man en sån där! Det undrar jag också. Har liksom stått och tittat på den och funderat, men inte kommit på någon lösning.

   Radera
 11. Det var imponerande att du hann med detta göra dessa naglar också, det blev jättetjusigt! Och skorna var ju hur snygga som helst, riktigt coola!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nja, egentligen så hann jag inte, men jag tog mig tid :)

   Radera
 12. Snyggt! Less is more heter det ju och enkla streck funkar alldeles utmärkt här. :)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!