måndag 5 november 2012

Blå måndag med A-England Lady of Shalott

Måndag igen och det är dags för Mrs.Datas Blå måndag.

Efter att ha blivit besviken på A-England Ophelia har jag inte varit riktigt sugen på att testa dom andra i kollektionen som jag köpte, men nu tyckte jag ändå att det var dags.

Nästa ut blev Lady of Shalott och den här tycker jag mycket mer om även om jag fortfarande tycker det ser mer lovande ut i flaskan än vad som faktiskt syns på nageln. I flaskan syns det blåa vackra skimret mycket mer än på nageln där det behövs lite direkt ljus på för att det ska komma fram.

Formulan är bra och torktiden är också bra. Två lager räcker utan problem för täckning. Ett lager seche över för att få till lite extra glans har jag också.

Vad tycker ni om Gothic Beauties? Besvikelse eller inte?


Sen vill jag också passa på att visa upp vår lille nye familjemedlem. Tyvärr så flög lille Sickan vidare till fågelhimlen häromdagen och eftersom det är djurplågeri att ha en ensam Undulat var vi och skaffade en kompis till lille Tonks som var ensam kvar. Färskingen heter ännu så länge inte något.

After the disappointment with A-England Ophelia I wasn't to keen on trying out the others from the Gothic Beauty collection that I bought. But now the time has come to give one of them a try. 

Next one is Lady of Shalott. This one I like a lot more than Ophelia but this also looks more promising in the bottle than on the nail. In the bottle the beautiful blue shimmer is much more visible than on the nail there it actually needs direct sunlight to shown properly. 

The formula is very nice and so is also the drying time. Two layers are enough to make it cover. I also have a layer of Seche over to make it more glossy.

So what is your oppinon about Gothic Beauties? Disappointment or not?

And I will also introduce you to our new familymember. Sadly our little Sickan flew up to the bird heaven a couple of days ago and as it's against the law to have only one Budgie we have gotten a new friend to Tonks who was left all alone. The new one still hasen't got a name.

16 kommentarer :

 1. Tycker det ser riktigt fint ut i solen i alla fall! :)

  SvaraRadera
 2. Jag blev en aning besviken på Gothic Beauties, men äger alltså inget utan utgår från swatches. Fina men lite för kompakta i den svarta basen tycker jag...
  Men nya lilla pippin är desto finare! :D

  SvaraRadera
 3. Vilken söt pippi!

  Lacket ser jättefint ut tycker jag! Kanske hade man velat ha liiite mer skimmer, men det var fint ändå :)

  SvaraRadera
 4. Alldeles för mörka lack för mig, hela kollektionen. De ser väldigt fina ut i sina flaskor men på nästan alla bilder jag sett blir de bara svarta på naglarna.

  Jättesöt undulat! Min rumskamrat har ju fåglar. Bland annat en undulat som blivit bästa kompis med nymfparakithonan. Hon får inte vara med de två hanarna eftersom de hellre bygger bo med varandra (inga ägg där inte!) Men undulaten trivs hon jättebra med. Rena regnbågsfamiljen av fåglar ^^

  SvaraRadera
 5. Åh vilken fin undulat! Ska han inte heta Remulus? Var det inte han som var gift med Tonks i Harry Potter?

  Jag är fortfarande tvärsugen på gothic beauties främst för vad de heter, eftersom jag är lite du i huvudet. De ser ju lite småtrista ut på bild, men reptilhjärnan lyssnar inte på sådant förnuft. ;)

  SvaraRadera
 6. Jag har detta och det gröna (Tess?) och gillar båda två! Men då gillar jag ju svart. Bra bas till glesa glitter också. Vill minnas att jag bar NfuOh 40 (grön till blå flakes, ofärgad bas) över detta och det var smaskigt :)

  SvaraRadera
 7. Jag tycker det är vackert, men jag hade gärna haft lite mer skimmer i lacken. Jag är himla förtjust i att basen är så mörkt.

  SvaraRadera
 8. Vackert lack!! Äger inget ur Gothic Beauties och helt ärligt är jag inte supersugen än så länge heller.
  Jag hade precis en sån där undulat när jag var liten! Min hette Boa.
  Fråga mig inte hur jag kom på det knasiga namnet till en liten fågel... ;)

  SvaraRadera
 9. Gothic Beauties är verkligen något för de som gillar svart. Har själv bara lackat med denna än så får se hur de övriga ser ut. Gillar denna svart/blå färg.

  SvaraRadera
 10. Gorgeous blackened blue!!! Cute parakeet!

  SvaraRadera
 11. Nja, jag tycker att det är för mörkt för att jag ska vilja skaffa det själv. Det är inte ett dåligt lack, bara inte tillräckligt lockande för att jag ska vilja lägga några pengar på det.

  SvaraRadera
 12. Säger som Anne, lite väl mörkt och lite för lite glitter/skimmer:(

  SvaraRadera
 13. Döp fågeln till Lady Of Shalott! Eller bara Shalott, som i Charlotte typ. Eller om de är en kille så kan han heta något annat fräsigt.
  Gothic Beauties gör mig både besviken och sugen på samma gång. Jag vill ha, fast ändå inte. Svarta lack har jag liksom. Jag vet inte. Slutar väl med att jag köper en förbaskad flaska i vilket fall som helst!

  SvaraRadera
 14. Lady of Shalott är min favorit från den kollektionen. Bäst aplikation och man ser att det är blått. Jag gillar den nog rätt bra till och med. Men visst är kollektionen lite av en besvikelse.

  Håller med Martina, Shalott är väl ett bra namn! Söt är den också!

  SvaraRadera
 15. This is such a gorgeous polish! I haven't gotten any from the new collection yet but this one is definitely a contender now. Such a pretty bird, I'm sorry to hear about your loss.

  SvaraRadera
 16. This looks great on you. It's actually the first time I've seen one of the polishes from the collection and thought I might need it :)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!