tisdag 20 november 2012

Länk kärlek!

När min blogg var nystartad hamnade den på en länk kärleks lista hos Cactus det betydde så otroligt mycket för mig så jag tänke att jag också skulle sprida lite kärlek!

Därför bjuder jag er idag på en lista av ganska nya bloggar som jag tycker ni ska kolla in.

Nail Lacquer Love

Tanjas Lack

Polish Pig är inte ny, men är tillbaka efter bloggpaus!

Sleepy Elin

Colour it

Sinful Colors

Nails n fun

Tycker ni det saknas någon i listan? Lämna en kommentar så kollar jag in bloggen och lägger till den i listan.


I know how important it is to get some attention from bloggers who have already been doing this for a while when your own blog is new. That is why I today give you a list of fairly new blogs to check out! 

If you think there is a blog missing in the list just leave a comment and I will check it out and put it in the list.

6 kommentarer :

 1. Sånt här är alltid roligt. Hittade minsann ett gäng som jag direkt kommer att följa via Bloglovin. :)

  SvaraRadera
 2. Åh vad gullig du är! Tack för att du länkar till mig. Jag håller precis på med ett sånt här inlägg jag också! Så kul när man kan sprida lite kärlek och uppmuntran på detta enkla sätt. Tack Helena! :-)

  SvaraRadera
 3. Åh, nu hittade jag ett par nya bloggar som jag måste följa via Bloglovin, najs :) Och tack för länken, jag blir superglad när jag ser/"hör" att de bloggare jag ser upp till läser just _mig_ :)

  SvaraRadera
 4. Alltid roligt med länkar :)
  Jag skulle gärna vilja fortsätta att köra länkar till nya bloggar men det var länge sen jag ramlade över ett helt gäng nya... numera hittar jag dem sporadiskt och då blir det inte av med listor tyvärr :/

  SvaraRadera
 5. Vad glad jag blir över länken. Tack så jättemycket. Säger som Elin, jag blir också superglad när bloggare jag ser upp till läser min. Tycker din blogg är fantastisk, så det här var verkligen jättekul!

  SvaraRadera
 6. Åh... Tack så mycket! Alltid kul att nån uppskattar min lilla blogg.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!