onsdag 14 november 2012

Zoya Pinta

Jag har fått börja ta till min nummer slumpgenerator igen när jag ska välja lack. Har alldeles för många oanvända och får beslutsångest varje gång det är dags att testa ett nytt!

Den här gången föll slumpen på nummer 118 av oanvända som var Zoya Pinta ett riktigt mörkt lila cremelack. Återigen ett sånt där lack som kanske inte ger en den där wow känslan, men ändå är en riktigt trevlig och fin lila nyans. Ett lager med Poshé över.

Det är nu det intressanta och det som också gör att lacket vinner lite extra kommer. Jag har bara två lager av det här och det behövs absolut inte mera. Glider på lätt och torkar lätt.


I have gone back to using my random nuber generator to decide what polish I should paint with. I got to many unused and everytime I'm going to use one I have big problems deciding on what polish to take. So instead I will let the random number app help me.

This time it choosed number 118 of unused and that was Zoya Pinta according to my spreadsheet. This is a  really dark purple creme. Again, one of those paint that may not give you  that wow feeling, but still is a really nice and soft color. I have a layer of Poshé over.

But now we have come to the interesting side of the polish. The thing is that it's very pigmented and you only need two layers to make it opaque. For me that is the queen of three layers this is extra nice. It makes this become a great polish instead of only an ok polish. It also glides on easily and dries easily.

6 kommentarer :

 1. Nja inte min kopp te riktigt, men undra hur det skulle se ut matt? Det kanske skulle bli snyggt.

  SvaraRadera
 2. Jag gillar det verkligen och har inte alltför många av den här färgen i samlingen. Skönt med bra formula och tänk att du bara använde två lager. :)

  Hade också beslutsångest igår. Har dock inte numrerat mina i någon lista. Jag har mina otestade lack i en långsmal byrå med fyra hyllor. Jag brukar tänka att jag ska välja lack ur en hylla i taget. Ena dagen, ett lack på översta hyllan och nästa ett lack ur hyllan under. :)

  SvaraRadera
 3. Sånt här gillar jag, har flera liknande. Det är något med auberginefärgen som lockar helt enkelt, varför vet jag inte dock. :)

  SvaraRadera
 4. Jag gillar det! Det ser riktigt fint ut.

  SvaraRadera
 5. Det var snyggt, ett enkelt, mörkt lila om man kan kalla det så. Jag gillar det! :)

  SvaraRadera
 6. Jag verkligen älskar det här lacket. Formulan är perfekt och färgen är alldeles underbar, om än rätt o-spännande vilket är anledningen till att jag använder den lite för sällan.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!