tisdag 13 november 2012

China Glaze United

Det här lacket borde jag ha visat er i Oktober eftersom det är ett av lacken i China Glaze Breast Cancer Awerness 2012 kollektion. Sug på det kollektionsnamnet...

Men å andra sidan är det ju inte så att jag anser att man ska vara mindre uppmärksam vad det gäller bröstcancer de andra månaderna heller.

United är ett gammelrosa bling bling lack. När jag målade upp det här på sticka la jag det över svart och det var riktigt fint, men jag ville testa och se om det skulle bli opakt utan någonting under. Jag har faktiskt aldrig gjort det med ett glitterlack innan så det var väl på tiden.

Tre lager.... Jo, jag vet! Men det var ju det som krävdes för att slippa VNL och detta utan några som helst problem med appliceringen. Det var lätt att få jämt och torkade förvånansvärt fort. Ytan däremot är ju som fint sandpapper så topplack är ett absolut måste. Jag använde ett lager Poshé, men det behövs nog ett lager till faktiskt.

Och så till färgen. Som sagt massor av gammelrosa glitter blandat med lite prismatiskt glitter också. Ni som hängt med den här bloggen ett tag funderar väl varför jag fick för mig att köpa det här i huvudtaget. Glitter och rosa inte mina grejer direkt, men den här känns knappt rosa och på något sätt gillar jag det. Det är ju en diskret färg som ändå blir till något väldigt extra. Troligen inget som kommer att användas superflitigt, men ändå mycket bättre än vad jag trodde det skulle vara.
This polish should have been shown to you in October because it is one of the polishes from the China Glaze Breast Cancer Awerness 2012 collection. Great collection name ...

But on the other hand it's not that I think that you should be less attentive when it comes to breast cancer, the second month either.

United is a dusty pink bling bling polish. When I painted this on a naildisplay stick I put it over black and it was really nice, but I wanted to test and see if it would be opaque without anything underneath. I've actually never done it with a glitter paint before so it was about time.

Three layers .... Yeah, I know! But that was what was required to avoid VNL and this without any problems with the application. It was easy to get even and dried surprisingly fast. The surface however is like fine sandpaper so topcoat is an absolute must. I used one layer of Poshé, but I think that it would be good to put on another. It seems to eat topcoat.

What about the color then?  It's a lot of old pink glitter mixed with some prismatic glitter too. Those of you who kept up with this blog for a while might be thinking well why did she buy that polish in the first place. Glitter and pink is not thing, but this feels barely pink and somehow I like it. It's a subtle color that still gets into something very special. Probably nothing that will be used freqvently, but still much better than I thought it would be.

9 kommentarer :

 1. Rosa är ju inte min färg heller men det där kanske vore nåt. Måste bara inse att det inte längre är a pain in the ass att ta bort glitter och börja använda dom...

  SvaraRadera
 2. Rosa är inte min färg heller, men jag tycker det här ser riktigt fint ut. Och tre lager har jag absolut inga problem med.
  Kanske skulle vara något att lägga till i samlingen.

  SvaraRadera
 3. Superfint ju! Skulle kanske kunna tänka mig det här även om jag har Hello Gorgeous!. De känns ändå ganska olika, ganska. :)

  SvaraRadera
 4. Rosa är min färg och jag är kär :D Himla fint!
  Jag tycker att glitterlack från CG torkar väldigt fort jämfört med vanliga lack :)

  SvaraRadera
 5. Åh, den vill jag ha. Har tänk klicka hem den massor med gånger men andra lack har alltid kommit före. Men nu, nu måste den komma hem till mig!

  SvaraRadera
 6. Jag tycker det är fint även om det inte är ett in-your-face-lack!
  Kul att se det eftersom jag har systerlacket Hello Gorgeous från samma kollektion.
  Å tre lager - det är ju normalt för dig! ;)

  SvaraRadera
 7. Känns som ett neutralt glitterlack, kan man säga så om glitter?

  SvaraRadera
 8. prismatiskt är ju fint men nej, inte så förtjust i den rosa färgen...

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!