lördag 3 november 2012

OPI A roll in the Hague med spindelnät!

Häromdagen firades det Halloween en tradition som jag själv inte tagit till mig förutom när det gäller vad man kan hitta på med naglarna.

Fick genom ett byte OPI A roll in the Hague som är ett helt underbart orangerött krämlack. Ett sånt där lack som man efter redan första lagret känner att det här kommer jag att trivas i. Tre lager målade jag på och lät sen torka riktigt noga.

Plockade sen fram Bundle Monster platta BM 13 där det så lämpligt finns ett spindelnät. Svart och orange är två färger som jag gillar tillsammans oavsett om det är Halloween eller inte. Bestämde mig för att göra det som en typ av fransk manikyr och jag är supernöjd med hur det blev. Till det svarta använde jag Konad specialfärg.

Över detta har jag ett lager Poshé, tyvärr så ville inte lagren gå ihop riktigt så bra som jag tänkt mig så det är lite ojämnheter i nederkanten. 

A couple of days ago it was Halloween a holiday that I don't celebrate except on the nails! 

Through a swap I got OPI:s A roll in the Hague a beautiful orangered creme polish. One of those polishes that you know from the first layer that you put on that you will love wearing. 

Well, as I said I don't celebrate Halloween but that dosen't mean that I don't like fixing my nails in traditional Halloween patterns. I have an older Bundle Monster plate nr 13 with spiderwebs on. And orange and black always look good together so I took Konad special stamping color and made a sort of french manicure with the spidernets. 

I'm really happy with the way it turned out. 

Over this I have a layer of Poshé that unfortunally didn't make the layers merge so it is a bit uneven at the bottom of the nails.

19 kommentarer :

 1. Väldigt Halloweenigt och snyggt!

  SvaraRadera
 2. Åh, din version blev jättesnygg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag blev väldigt nöjd och ville nästan inte ta bort det efter några dagar.

   Radera
 3. Tjusigt! Jag älskar ARITH, den bars flitigt i våras.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag blev så himla glad när jag fick byta till mig den. Supernöjd.

   Radera
 4. ARITH är en så snygg orange. Det är en väldigt snygg kombo du gjort.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är en riktigt kanonsnygg orange tycker jag.

   Radera
 5. Misstänkte nästan att du skulle använda det här lacket till Halloween =) Det blev jättesnyggt! Skönt att det föll dig bättre i smaken än mig, fick det aldrig riktigt jämnt.
  Jag använde dessutom mitt gröna byteslack på Halloween jag med, när jag var pumpa. Så mycket lyckat byte måste jag säga!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt att du också blev nöjd. Det här lacket tror jag kommer användas flitigt av mig.

   Radera
 6. Misstänkte nästan att du skulle använda det här lacket till Halloween =) Det blev jättesnyggt! Skönt att det föll dig bättre i smaken än mig, fick det aldrig riktigt jämnt.
  Jag använde dessutom mitt gröna byteslack på Halloween jag med, när jag var pumpa. Så mycket lyckat byte måste jag säga!

  SvaraRadera
 7. Supersnyggt Helena!!! Wow!
  Gillar spindeln där på tummen oxå ;)
  Jag funderade länge på om jag skulle skaffa Hague el Redlight från den kollektionen, men det blev Redlight och den gillar jag jättemycket!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lilla spindeln fick bara sitta på tummen. Tror det hade blivit för mycket annars. Redlight ska jag ta och kolla in.

   Radera
 8. Du är så grymt skicklig på stamping! supersnyggt!

  SvaraRadera
 9. aaah Helena, you outdid yourself here!! I LOVE this!!! this may be my favorite mani by you!!! I'm putting that in my favs folder!!!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!