tisdag 6 november 2012

Nubar Moon Eclipse

Dags att ta ännu en lackoskuld! Första gången jag visar ett lack från Nubar här och även första gången jag provar ett.

Det var ju en trevlig upplevelse må jag säga. Snabbtorkat, relativt lättapplicerat. Relativt mycket därför att jag på grund av vår nya lilla familjemedlem inte kan sitta och lacka där jag brukar utan satt där det var mycket sämre lyse vilket gjorde en del upptäckte jag. Dålig syn, dålig belysning och lite feber är sällan en bra kombination när man ska lacka!

I alla fall flöt det på bra. Tre lager har jag på och det kändes som att det behövdes. Över detta har jag ett lager av Poshé.

Färgen är duokrom mellan lila, brun och bronsaktig. En mycket fin duokrom effekt som jag dessutom är nöjd över att ha lyckats fånga ganska bra på bild. Så idag blir det många bilder!

Jag gillar det här och ser absolut fram emot att prova mera Nubar.Time to take another polish virginity! This is the first time I show a polish from Nubar here and also the first time I try one.

It was a pleasant experience I must say. Rapidly dried, relatively easily applied. Relatively much because I can't sit at my regular place to paint because of our new little family member. And the place I sat at had much worse lights than I'm used to Poor eyesight, poor lighting and little fever is rarely a good combination when to paint!

In all cases, it applied nicely. I have three layers on, and it felt like it was needed. Over this I have a layer of Poshé.

The color is duochrome between purple, brown and bronze. A very fine duochrome effect that I also am pleased to have managed to capture quite well in the picture. So today there will be a lot of pictures!

I like this polish a lot and is absolutely looking forward to try more Nubar.

15 kommentarer :

 1. mmmm I love the Nubar duochromes! I really like Indigo Illusion myself. This one is beautiful too, very nice color change :D

  SvaraRadera
 2. Du har verkligen lyckats bra med att visa den duokroma effekten! Jättefint!

  SvaraRadera
 3. Jag är så förtjust i nubar och det här lacket är väldigt vackert. Jag måste nog köpa det.

  SvaraRadera
 4. Ja väldigt bra foton!
  Jag har för sjutton bytt till mig det här, jag borde bära det snart!

  SvaraRadera
 5. Åh den här färgen älskade jag. Den åker upp på min inköpslista! Skitsnygg, älskar det duokroma!

  SvaraRadera
 6. Wow vilket häftigt lack! Detta måste jag bara ha! Supersnyggt!

  SvaraRadera
 7. Mycket fint lack!
  Nubar gör fantastiska lack! Dessutom brukar penseln vara bra och korken är skön att hålla i.
  Krya på dig!

  SvaraRadera
 8. Nubar is such a great brand, and this polish looks fantastic on you :)

  SvaraRadera
 9. Härlig kromatisk effekt, passar perfekt nu till hösten:)

  SvaraRadera
 10. Jag älskar Nubar! Deras duokroma lack är lite skirare än deras andra lack men de har så vackra skiftningar. Du måste verkligen prova något av deras krämlack också. Och skimmer! Alltså, bästa kvaliteten på lack som finns!

  SvaraRadera
 11. Älskar det här lacket! Eller iaf Moon Shadow som jag har, som tydligen fick det nya namnet Moon Eclipse (hatahatahata när de gör så)! Var nära på att posta ett inlägg om det igår också faktiskt. Hade varit lite roligt. :D

  SvaraRadera
 12. I've never heard of this colour! It's beautiful!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!