måndag 26 november 2012

China Glaze Glitter all the way

China Glaze Glitter all the way är ett av lacken från årets julkollektion Holiday Joy.

Varför i hela friden jag köpte detta vet jag inte. Visst det är ett häftigt lack, men jag tror att min tanke nog var att använda det till layering och till gradients.

Jag har lagt tre lager av GATW och visst täcker det helt ok, men jag tror att det varit bättre med en svart bas. Lacket består av massor av glitterpartiklar i olika färger, men basen består av ganska mörka glitters i svart och lila. Över det hela har jag ett lager av Poshé och det är helt nödvändigt för att få en jämn yta.

Nu låter det kanske som att jag inte alls tycker om det här lacket, men det är inte riktigt sant. Jag tycker det är ett helt klart kul lack, men inte riktigt min grej kanske. Jag kommer troligen inte att använda det på egen hand igen, men det går ju att göra rätt mycket kul med den här typen av lack.

Sen är det ju som vanligt med glitterlack att dom är snyggare i verkligheten än på foton.
China Glaze Glitter all the way is one of the polishest from this year's Christmas collection Holiday Joy.

Why on earth I bought this I do not know. Sure it's a cool color, but I think my mind was probably to use it for layering and gradients.

I added three layers of GATW and it covers quite ok, but I think it would have been better with a black base. The polish is made up of lots of glitter particles in different colors, but the base is composed of rather dark glitters in black and purple. Over it all, I have a stock of Poshé and it is absolutely necessary to get a smooth finish.

Now it sounds like I might not like this polish, but that's not really true. I think it's a fun polish, but not really my thing maybe. I probably will not use it on it's  own again, but I think this can be used for a lot of fun gradients and layerings.


And as usual glitterpolishes is nicer in reality than on photos!

12 kommentarer :

 1. Kul, jo kanske. Kan känna att den här typen av glitter var kul när den kom ungefär med Mad as a hatter. Nu känns det rätt gjort med "clownspyor"

  SvaraRadera
 2. Jag älskade Glitter All The Way när jag använde det!

  SvaraRadera
 3. Jag som nyss upptäckt glitterlack tycker det är skitsnyggt, kan ju variera med andra enfärgade lack under. Massor med härliga färger i det! Snyggt!

  SvaraRadera
 4. Hihi jag gillar't faktiskt! Och jag har inte så mycket såna här, är glad att ha det ^^
  Neej men det är väl inget svart glitter i detta? Jag ser iaf inget i mitt.

  SvaraRadera
 5. Jag har älskat hur det sett ut på alla bilder jag sett, inklusive dina. När jag lade en beställning hos TD förra veckan var det tyvärr slutsålt, men någon gång ska det bli mitt! Tror jag kommer att älska det sönder och samman. :-)

  SvaraRadera
 6. Det här tycker jag var skitsnyggt rent ut sagt!!! :D

  SvaraRadera
 7. Verkligen fint och glittrigt. Tror säkert det är kanon som en gradient över svart! :) Får faktiskt lust att köpa detta. :)

  SvaraRadera
 8. Fick hem detta i förra veckan och blir bara mer och mer sugen på att testa det:)

  SvaraRadera
 9. Det ser ju onekligen häftigt ut.

  SvaraRadera
 10. It looks good and I like it. But it's not on my wish list anyway - there's a little too much going on colourwise for me :)

  SvaraRadera
 11. Hm, ja... Jag gillar ju glitter, men det blir nog lite för mycket för mig ändå.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!