tisdag 27 november 2012

Isadora Ancient Ruby

Ibland blir man så där lagom förvånad när man börjar lacka med ett lack som man trott var av en viss nyans, men visar sig vara något helt annat när man målar på nageln.

Jag tycker att Ancient Ruby ser riktigt rödsvart ut i flaskan och ruby är inte det rubin på svenska? Dom är väl röda? Nåja, den här rubinen är mer lilasvart i alla fall. Det är inte så att lacket inte är snyggt för det är kanonfint, men jag blev bara så förvånad!

Om man då som jag tillhör dom som gillar Isadoras penslar så är det här lacket en dröm att måla med. Fin formula som täcker väldigt bra och jag har bara två lager och är så nöjd så med det. Torktiden är också bra. Över detta har jag ett lager av A-England The Shield.

Lacket är väldigt snyggt och formulan gör att jag tycker mycket om det.

Sometimes you get a surprise when you start to paint with a lacquer that you believed were of a certain hue, but turns out to be something quite different when getting on the nail.

I think Ancient Ruby looks really red-black out in the bottle. And Rubys. aren't they red? Well, this ruby is more purple black anyway. It's not that I don't like the polish it's very nice, but I was just so surprised!

If you as me belong to those who like Isadora brushes, then this polish is a dream to paint with. Nice formula that covers very well and I have only two layers and is happy with that. The drying time is also good. Over it all is a layer of A-England The Shield.

The polish is very neat and the formula makes me like it even better.

10 kommentarer :

 1. Det är ett väldigt fint lack, men kunde ha varit lite mer vampigt rött i....det svarta tar överhanden, men det är ändå ett snygggt lack.

  SvaraRadera
 2. Det är så fint! I solljus är det helt galet vackert :D

  SvaraRadera
 3. Hört fler som blivit förvånade av detta. Att det kan vara så stor skillnad färgmässigt! Visst om att allt glitter inte följer på nageln, men färgskillnad?!
  Hursom verkas den superfin. :)

  SvaraRadera
 4. Mörkt, vampigt och vackert!!
  Jag gillar verkligen Isadoras breda penslar!

  SvaraRadera
 5. Visst blir man snopen när man målar med det. Inte alls vad man tror det ska vara.

  SvaraRadera
 6. Det ser verkligen sjukt mycket mer lockande ut på dina bilder än det gjorde på mina! Du är jättefin i det!

  SvaraRadera
 7. Det här är för en gångs skull ett lack som ser annorlunda ut på ett positivt sätt i mina ögon utanför flaskan, för annars är det alltid tvärtom. Att jag blir besviken dvs.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!