söndag 16 september 2012

Nailart Sunday Monica Panics!

Usch och fy, det är redan söndag och jag är inte ett dugg färdig med att ha helg!

Jag får liksom försöka få mig själv lite mer peppad genom att visa upp ännu en variant av min favorit nailart. Nämligen prickar!

Zoya Monica såg ni igår på egen hand, men hon kände sig lite ensam så jag plocka fram mina dottingtools och China Glaze Sweet Hook och Purple Panic.

Det här må vara något av det enklaste man kan göra i nailart form, men det finns så oändligt mycket roliga kombinationer och är så härligt att göra därför att man sällan misslyckas. Är man sugen på att skaffa dottingtools så finns det för knappt några pengar alls på ebay. Dessutom är det en typ av manikyr som oftast får folk att haja till lite och ge en komplimanger.
Har ni någon sån där speciell typ av nailart som ni alltid återkommer till?


Oh no! It's already Sunday and I'm not the least bit ready with having weekend!

I may as well try to sheer myself up a little by showing up yet another variation of my favorite nail art. Namely dots!

Zoya Monica was shown yesterday on it's own, but she felt a little lonely, so I picked up my dottingtools and China Glaze Sweet Hook and Purple Panic.

This may be one of the easiest thing to do in nail art form, but there are so infinitely many fun combinations and are so great to do because it rarely fails. Are you eager to get dottingtools go to ebay. You can get a package for nearly nothing at all. Moreover, it is a type of manicure that usually get people to wake up a bit and give compliments.

Do you have a special kind of nailart that you keep returning to?

12 kommentarer :

 1. Jag fastnar nog alltid med en funky french med en tunn linje av tex svart längst upp vid tippen. Tar typ en sekund att göra och är nästan som att måla naglarna i en färg fast med ett streck till. Och om jag har tid senare eller nästa dag så kan jag piffa upp den med rhinestones eller annat smått o gott. :) Kul fråga :D

  SvaraRadera
 2. Fint! Prickar går alltid hem hos mig. :-)

  SvaraRadera
 3. Superfint, jag älskar prickar!

  SvaraRadera
 4. Jag gillar prickar skarpt men får inte till dem själv. Måste öva på det. Jättefin manikyr!

  SvaraRadera
 5. Prickar är ungefär så långt jag kan sträcka mig när det gäller nail art! Jag har aldrig testat på det själv, utan nöjer mig med enklare varianter av gradients eller ruffians.

  SvaraRadera
 6. Jättefina prickar. Jag lyckas dock sällan med nail art och prickar är inte så lätt det heller så jag föredrar att titta på andras bilder.

  SvaraRadera
 7. Jag är också en prick-älskare! Nästan all mani kan piffas upp med några prickar. :)

  SvaraRadera
 8. Prickar är lika enkelt och snyggt som ränder:) Snygg färgkombination!

  SvaraRadera
 9. That's really cool. I often return to dots and stripes :)

  SvaraRadera
 10. Jättefina prickar! Fina färger ihop! Jag gillar också prickar!

  SvaraRadera
 11. Prickar och ränder är ju himla enkelt och snyggt tycker jag..

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!