tisdag 25 september 2012

Z = Zoya - Skylar

Mitt favoritmärke får avsluta den här resan som nu är över. Jag hoppas att ni har haft en trevlig resa och att ni har hittat något fint att titta på.

Mitt första Lemmings bland Zoya lacken var Skylar och ändå har jag låtit det stå där i lådan och vänta. Kanske för att det alltid är lite så där med lack man verkligen längtat efter att man är rädd att man ska bli besviken. I det här fallet kan jag lugnt säga att mina förväntningar infriades. Jag tycker Skylar är ett mycket vackert lack. Behagligt blågrått med massa silverskimmer i. Och i det här lacket försvinner inte skimret i flaskan utan syns även på nageln.

Jo, jag vet att jag är tjatig.. Men Zoyas pensel är ju bäst och formulan är ju i princip alltid trevlig och flaskorna är ju så söta!

Tre lager har jag på för täckning. Och så ett lager Seche över det.

Har ni några Zoya och vilket av Zoya lacken var det första som ni föll som en fura för?


My favorite brand will finish this journey that now is over. I hope you had a nice trip and that you have found something nice to look at.

My first Lemmings among Zoya lacquer was Skylar and yet I've let it sit there in the box and wait. Maybe because it's always a bit like that with polishes that you really longed to have that you are afraid that you'll be disappointed. In this case, I can safely say that my expectations were met. I think Skylar is a very beautiful polish. Comfortable blue-gray with lots of silver shimmer in. And in this polish it's not lost shimmer in the bottle, but is also visible on the nail.

Well, I know I am repetitive .. But Zoyas brush is the best and the formula is in principle always nice and the bottles are so cute!

Three layers I have on for coverage. And then one coat of Seche over it.

Do you have any Zoya and which of the Zoya lacquers was the first you fell like a statue for?

13 kommentarer :

 1. När vårkollektionen kom blev det inte av att jag skaffade den och inte heller höstkollektionen har fått hitta hem till mig. Jag är sugen på att skaffa båda. Det här ser så himla fint ut och jag kan tänka mig att det är likt IsaDora's Silver Sky som kom i våras.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har inte Isadora lacket, men det här är väldigt fint. Mjukt och behagligt.

   Radera
 2. Jag har en väldig dragning till det här lacket, för folk kände mig som Skylar en gång i tiden när jag var väldigt aktiv i olika hörn på internet.
  Sen skadar det inte att lacket är fint också förstås, men det är ändå namnet som kommer göra att jag köper det här när jag väl köper det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker självklart att Skylar ska ha ett Skylar lack!

   Radera
 3. Mina första Zoya var Rihana och Tart. Båda har visats upp i bloggen.
  Tart bytte jag dock bort,fint men väldigt vanligt.
  Rihana (gillar inte namnet) stal mitt hjärta så det bor kvar i Helmer,och kommer alltid att göra ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rihana låter som ett sådär lacknamn. Det här kommer nog att få bo kvar i min Alex länge också.

   Radera
 4. Lite för blått för min smak men jag förstår varför du gillar det:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Själv får jag mer och mer dragning till blåa lack. Jag som alltid trott att lila var min favoritfärg. Vad ännu värre är, grönt är den färgen jag har mest av hemma!

   Radera
 5. This is really pretty!
  I only have two Zoyas that I received in a swap, and I'm very pleased with the quality as well!

  SvaraRadera
  Svar
  1. I love Zoya polishes and can't get enough of them!

   Radera
 6. Nja, jag tycker färgen är lite tråkig tyvärr. Men det kan vara en humörfråga, jag brukar ju uppskatta sådana här lite lugna blå lack.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alla kan ju inte tycka likadant, vilket jag i och för sig tycker är suveränt bra :)

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!