lördag 15 september 2012

M = Monica - Zoya

Det här mina vänner är vackert! M får representeras av ett av Zoyas höstlack. Monica är ett riktigt mörkt lila cremelack. Ett i mitt tyckte perfekt höstlack. Jag älskar den här färgen och som vanligt så älskar jag Zoya!

Med Monica fick man inte snåla med färgen på penslen, jag har två lager på bilderna, men borde nog haft ett tredje. Enbart för att jag var för snål vid första appliceringen. Formulan bra, borsten bra. Helt enkelt ett lack som jag om någon frågade mig om betyg på skulle ge en femma. Och nej det är inte så att bilderna blivit för mörka, lacket är mer som på bild nummer 2 än bild nummer 1 i verkligheten.

Torktiden helt normal. Jag har valt att inte lägga något topplack på. Lacket är väldigt glansigt och fint som det är och det kan ju hända att det här dyker upp imorgon igen med lite nailart kanske...

Jag säger bara så här: Köp detta lacket!


This my friends is beautiful! M is represented by one of the polishes from Zoyas Fall collections. Monica is a really dark purple creme. One in my mind ideal autumn color. I love this color and as usual I love Zoya!

With
Monica you should not be afraid to have quite a lot polish on the brush when you apply, I have two coats on the pictures, but should have had needed a third. Only because I was too thrifty at first and applied a very thin first coat. The formula is amazing so is the brush. Simply a polish that I know if someone asked me how I would rate it would give a five. And no, it's not that the images that has become too dark, the polish is more like the picture number 2 than picture number 1 in real life.

Drying time is
completely normal. I have chosen not to put any top coat on. The polish is very shiny and nice as it is and it may well be that this shows up again tomorrow with a little nail art perhaps ...

I only say this: Buy this polish!

2 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!