måndag 17 september 2012

N = Natty - Zoya

Jag fortsätter min resa bland oprövade lack och är nu framme på bokstaven N efter att ha haft resestopp i en dag.

I helgen har jag visat er Monica från Zoya och nu kommer hennes syster Natty från samma kollektion. Zoya Designer som kom bara för ett litet tag sedan.

Bilderna gör inte Natty riktigt rättvisa. Jag tycker nog att det är lite mörkare i verkligheten. Det är ett underbart mörkt blågrått lite dammigt cremelack. Färgen gillar jag skarpt. Jo, ni vet ju redan vad jag tycker om Zoya så jag ska inte babbla om det. Tre lager har jag på för full täckning och sen lyxade jag till det med ett lager Poshé. Inte för glansigheten skull utan för hållbarhetens.

Precis som med Monica så lämpar sig den här färgen sig alldeles utmärkt för nailart. Har mycket idéer ska ni veta!

I continue my journey of untried polishes and have now reached the letter N after having travel peak in one day.

This weekend I have shown you Monica from Zoya and now her sister Natty from the same collection. Zoya Designer who came just a little while ago.

The pictures don't really do Natty justice. I think that it is a little darker in reality. It is a wonderful dark blue-gray little dusty cremepolish. Another color that I  like a lot. Well, you already know what I think of Zoya so I will not babble about it. I have three layers on for full coverage and a layer of Poshé on top. Not for glossyness, but for sustainability.

As with Monica this color is suited just fine for nail art. Has a lot of ideas, you should know!

5 kommentarer :

 1. Det där gillar jag! Äger alldeles för få krämlack från Zoya.

  SvaraRadera
 2. Grymt fin farg!! Har aldrig testat deras lack

  SvaraRadera
 3. Pretty! I'm looking forward to seeing your ideas come to life :)

  SvaraRadera
 4. Känns lite jeansblått om jeans vore creme om jag får bedömma bilderna :)

  SvaraRadera
 5. Vackert! Det påminner mig lite om Orly Calypso Breeze, men det här är nog något mörkare.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!