torsdag 31 maj 2012

Isadora 114 Turquoise

Isadora Turquoise är ett riktigt snyggt turkost lack som jag fick i julklapp av sonens flickvän.

Ett metallic nästan lite åt frosthållet lack. En perfekt lysande vår och sommarfärg i mitt tycke.

Jag går nu emot strömmen och säger att jag tycker om borsten i det här lacket, men något får mig att tro att det inte är den allra bredaste av Isadoras penslar. Nu har jag ju som sagt inget emot breda penslar av den enkla anledningen att jag har ganska breda naglar.

Lacket är lite skirt så fyra lager behövdes det. På vissa bilder ser det ut som att jag har VNL i alla fall, men det upplever jag inte alls i verkligheten. Torkar fort gör det. Jag valde att lägga ett lager med Poshé över för att få upp glansen lite grann.

Den här gången känner jag mig riktigt stolt över lackningen. Jag har inte städat upp någonting efteråt eller jämnat till nederkanten med vanlig pensel. Alltså måste det vara så att jag och det här lacket är riktigt bra kompisar!

I vilket fall som helst så älskar jag färgen och funderar på att använda den som bas i veckans Nailart Sunday. Någon som har förslag på vilken färg som skulle kunna funka bra ihop med det här?


Isadora Turquoise is a stylish turquoise polish that I got for Christmas from my son's girlfriend.

A metallic almost a bit frosty polish. A perfectly brilliant spring and summer color in my opinion.

I will now go agianst most others opinion and say that I like Isadora's a bit wider brush, but something makes me think that this isn't the widest of Isadora brushes. Now I have as I have said nothing against the broad brush for the simple reason that I have quite wide nails.

The polish is a bit delicate, so you need four layers to cover. On some pictures it looks like I have VNL anyway, but I don't see that at all in reality. Dries fast, too. I chose to add a layer of Poshé over to bring up the gloss a bit.

This time I feel really proud of varnishing. I have not cleaned up anything afterwards or fixed the bottom line with an ordinary brush. So me and Isadora must be really good friends!

In any case, I love the color and thinking about using it as a base in this week's Nailart Sunday. Anyone have any suggestions on what color would work well together with this?

5 kommentarer :

 1. It's very pretty! :) I only have two Isadora polishes, and even though my nail width is pretty average, I also like the wide brush! :)

  SvaraRadera
 2. Åhhh, min allra första lackkärlek:) Svart tror jag blir snyggt till i en nailart.

  SvaraRadera
 3. Jättefint! Jag tror som Lela, svart blir fint till nailart!

  SvaraRadera
 4. Rainbowify it is very pretty. I'm so glad that I got this as a present.

  Svart säger ni, hm, kanske inte en så dum idé.

  SvaraRadera
 5. I blog frequently and I truly thank you for your content.

  Your article has really peaked my interest. I am going to bookmark your blog
  and keep checking for new details about once per week. I opted in
  for your RSS feed as well.
  Look into my homepage - webdesign.tutorialsbookmarks.com

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!