tisdag 8 maj 2012

Kiko 270 Sparkle Touch

När jag hade GOSH Ocean på så passade jag även på att testa ett av dom andra lacken jag fick med mig hem från Tyskland, nämligen Kiko 270 Sparkle Touch. Ett effekt lack fyllt av massa olikfärgade flakes och lite glitter i en lite mjölkig bas.

Tyvärr så lyckades jag inte alls fånga effekten speciellt bra på foto för jag tyckte nämligen att det blev mycket finare än vad ni får se här. Jag är inte den som använder mig av glitterlayering speciellt ofta, men det här kan komma att bli riktigt användbart. Har sett bilder på andra bloggar som ser riktigt lovande ut.

Lite knepigt att få det någorlunda jämt på nageln var det, fast å andra sidan så tycker jag inte att man behöver ha ett flakelack exakt lika på alla naglarna.

Vad har ni för favoriter när det gäller effektlack?


When I had GOSH Ocean on I took the opportunity also to test one of the other nail polishes I got back with me from Germany, namely Kiko 270 Sparkle Touch. A layering polish filled  with lots of different colored flakes and a little glitter in a little milky base.

Unfortunately, I didn't  managed to capture the effect especially good on the photos because I actually thought that it was much nicer than what you see here. I'm not one to use these kind of layering very often, but this could be really useful. I've seen pictures on other blogs that looks really promising.

A little tricky to get it quite evenly balanced on the nail, but on the other side I do not think you need to have a effect polish exactly the same on all nails.


What is your favorite layering polish?

6 kommentarer :

 1. Oh, jättefint :-) Jag gillar alla sorters effektlack förutom krakeleringslack! Jag äger inga (än)...

  SvaraRadera
 2. Så fint!
  Jag gillar CG- White Cap och CG- Snow globe. Tycker det blir himla läckert på de flesta nyanser :)
  OPI- Rainbow conncetion är sjukt snyggt över Isadora-Beetle green också :D

  SvaraRadera
 3. Vilken fin kombo! Mitt favoriteffektlack måste vara ett lack från Paris Memories med turkos/guld-färgade flakes och lila glitter. Men nu på senare har chunky holosarna från Kleancolor alltmer blivit favvisar.

  SvaraRadera
 4. MNPO jag har totalt tröttnat på krackeleringar så mina står där och glor på mig!

  Michan, White Cap är nog mitt favorit effektlack.

  Vanish Varnish Chunky holosarna finns det många fina av. Jag har tre av dom.

  Bethany it sure is :)

  SvaraRadera
 5. I love that glitter. It looks like rain drops on the nails! Kiko is such a cool brand. :)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!