onsdag 23 maj 2012

Barielle Enduring

Idag ska jag visa er ett lack som jag enbart köpt för att använda som underkläder till andra eller som bas till stamping.

Men innan ni får veta mer om lacket, vill jag bara dela med mig av information som jag fick ifrån Depend angående deras Magnetlack. Jag är nickelallergiker och det kan tyckas löjligt, men jag var lite fundersam på om det kunde finnas ämnen i magnetlacken som jag och många med mig inte skulle tåla. Idag fick jag svar på mitt mail att så inte är fallet. Depends magnetlack är Nickelfria!

Barielle Enduring är ett vitt lack med lite gråa undertoner. Inget som jag skulle gå omkring med eftersom jag absolut inte känner mig bekväm med helvita naglar, men som bas funkar detta ypperligt. Den här gången la jag på tre lager som vita lack i allmänheten har det här också en tendens att bli lite ojämt, men det jämnar ut sig perfekt med ett bra topplack. Jag valde att lägga ett lager Seche över för den saken skull. Hade jag haft intentionen att använda det enbart som bas till något hade jag nog nöjt mig med två lager, men det skulle inte sett snyggt ut så här.

Det är inga större problem med varken applikation eller torktiden tycker jag. Det är bara det att jag verkligen inte gillar opakta vita naglar. Däremot älskar jag lack som Don't touch my tutu. Skira vita som man kan hitta på massa skoj med.

Har jag hittat mitt perfekta vita lack än? Nej, inte riktigt, men jag är på väg i rätt riktning i alla fall!


Today I will show you a polish that I bought only to use as underwear to others or as a base for stamping.

Barielle Enduring
is a white polish with a little gray undertones. Nothing that I would walk around without anything else on,  because I certainly do not feel comfortable with all-white nails This time I used three layers, white polishes has a tendency to get a bit uneven, but it evens out perfectly with a good top coat. I chose to add a layer of Seche over for that purpose. If I had the intent to use it only as a base for something I probably would have contented myself with two layers.

There
are no major problems with either application or drying time, I think. It's just that I really do not like opaque white nails. However, I love polishes like Don't touch my tutu. Sheer white that can be used for multiple things.

3 kommentarer :

  1. I never wear white alone either, only as underwear for something else :) It looks like a pretty good white though!

    SvaraRadera
  2. Det ser ut att vara perfekt som bas för stamping!

    SvaraRadera
  3. I really need to try this brand!

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!