söndag 27 maj 2012

Nailart Sunday Gradient

Jag måste erkänna att jag tyckte A-Englands Dragon var lite tråkig missförstå mig rätt. Den är väldigt vacker, underbar att måla med, men jag var sugen på något mer än det här, så jag tänkte testa att piffa upp det lite.

Gradients är inget jag precis gjort innan, men jag tycker nog att jag lyckades ganska bra för att vara ett första försök. Jag tog Depend 47 ett silverglitter och la en ganska tjock sträng på tippen och drog sedan ut det ned mot början av nageln.

Jag fick genast visioner om hur många olika sådana här varianter man skulle kunna göra med olika glitter färger.


Vad tycks? Lyckat eller onödigt?

I have to admit that I thought A-Englands Dragon was a bit boring, so I thought I should do some make-over.

I have never tried to do a gradient before, but I think I did pretty well on my first try. I used Depend nr 47 a silverglitter polish. I applied a thick string on the tip and used the brush to drag it towards the end of the nail. 

This made me think of a thousand variations with different base & glitter colors.

Do you like it or do you prefer Dragon on it's own?

8 kommentarer :

 1. I like the Dragon on its own, but it looks great with the more glittery tips. Very well done for a first try. I'm impressed!!

  SvaraRadera
 2. Mycket vackert! Designen passar verkligen med lacket!

  SvaraRadera
 3. Hi my name is Terra from swatchitup.blogspot.ca. I recently received a Versatile Blogger Award.

  I love your blog and have been enjoying reading your posts. As such, I would like to pass the versatile blogger award onto you. Please see your mention in my post here: Versatile Blogger Award
  If you accept the award, I’d love to read your post. (No worries if you do not accept, I understand.)

  Have fun and keep up the great blogging!

  SvaraRadera
  Svar
  1. oops here's the link:
   http://swatchitup.blogspot.ca/2012/05/versatile-blogger-award.html

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!