tisdag 1 maj 2012

Mycket nytt!

Hemkommen från en helt underbar resa till Berlin. Hann inte med så värst mycket shopping eftersom vi var där i familjeärenden.

Men en hel massa lack har trillat in sista veckan ändå, som jag tänkte dela med mig av.

Innan jag åkte så "råkade" jag gå in på Kicks som hade utförsäljning av China Glaze lack. Från vänster: Purple Panic (varför heter den så den är ju knallrosa neon!), Urban Night, Liquid Leather och Ruby Pumps.

Medan jag var iväg så hade mitt paket från Beautyjoint dykt upp. Inte så mycket lack den här gången utan mer nailartgrejer, men några blev det. Två av dom har min son valt, ett valde jag själv och ett valde mina kompisar. Ni kan få gissa vilka som valt vilka. Lacken är i alla fall: LA Girl Disco Brites Deejay, China Glaze Ahoy, NYX Maui Sunrise och Kleancolor Metallic Purple.

Sen blev det ju förstås en del lack inköpta i Berlin också. Det var kanske tur att jag inte hann gå mer i affärer där. Fast i ärlighetens namn är vissa inköpta på båten och i Boardershoppen också. Catrice Rusty but Sexy, Queens wear blue Jeans och Dirty Berry.

Essence Special effect topper, Glamorous Life, Blue Addicted och Where is the party?

Gosh Wild Lilac, Ocean, Blue Balloon och Miss Minty

Kiko hittar jag inga namn på, men numren är: 298 & 270. Sist men inte minst OPI Don't touch my tutu.

I och med detta så har min samling överstigit 100 lack som jag egentligen lovade mig själv var gränsen för hur många jag ska äga. Vi får väl se hur det blir med detta löftet. Jag har ju en hel hög med Zoya och A-England på gång också.

Hittar ni något lack som känns intressant av mina nykomlingar? Något ni vill se på bloggen fortare än kvickt?

I'm back from Berlin! We had a wonderful time there. We managed to get some time for shopping, but not much since we were there in some familybusiness. Maybe it was good that the shoppingtime was limited.. When I came home there was an package from Beautyjoint waiting for me and also the four polishes that I bought on a sale in my local Kicks store.

Something that looks interesting that you want me to show on the blog faster than fast?

6 kommentarer :

 1. Åhh, vilka fina lack! Jag blev mest sugen att se GOSH lacken och särskilt Ocean. 100 lack är ju inte så farligt ;) Jag har ju över 600, nästan så att jag skäms men bara nästan.

  SvaraRadera
 2. Är oxå nyfiken på GOSH - Ocean, men alla lacken ser fina ut.

  Och 100 är inte så farligt, om jag räknat rätt *i mitt huvud* så har jag ca160 och har några beställningar på ingående:-)
  Och håller med om CG purple panic, den som namngav kanske va färgblind:-P

  SvaraRadera
 3. Åh, så många fina lack!

  SvaraRadera
 4. Det var ingen dålig mängd av lack du har fått in den här veckan :D

  SvaraRadera
 5. GOSH Ocean är jag sugen på att testa själv också, så det lär det bli inom den närmaste framtiden, men just nu sitter det ett helt annat lack på naglarna som jag aldrig trodde att jag skulle gilla. Mer om detta imorgon.

  Det här är nog en rekordvecka gällande inköp är jag rädd. Dessutom har ju Nailmail öppnat försäljningen av månadens lack. Suck.

  Kanske får öka min maxmängd till 150 i alla fall.

  SvaraRadera
 6. awesome haul! also cant wait to see Ocean :)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!