lördag 19 maj 2012

Essie Da Bush

Efter att ha ganska mycket gnistrande vackra lack den här veckan tyckte jag att det var dags att ta något lite mer lugnare idag.

Jag äger inte så många Essie lack, närmare bestämt har jag bara 2 stycken. Men dom två är jag väldigt nöjd med.

Det jag ska visa idag är Essie Da Bush ett lite "smutsgrönt" lack. Återigen ett svårbestämt lack färgmässigt. Det är ju grönt, men en väldigt dammig grön som drar åt grått och gult. Jag gillar det måste jag säga. Kände att det var en lugn och ganska neutral färg.


Lacket täckte på tre lager och appliceringen var det inga större problem med. Inte heller torktiden vållade några bekymmer. Jag har valt att lägga ett lager Seche över för att få upp glansen lite grann.

Jag har absolut inget annat lack i samlingen som liknar det här.
Jag gillar verkligen det här och kände mig riktigt "hemma" med lacket på naglarna.

Vad gillar ni den här typen av färg på lack?


I don't own that many Essie polish, more specifically, I have only 2 pieces. But I'm very happy with those two.

What I'll show today is Essie Da Bush a little "dirty green" paint. Again, a paint that is hard to describe to color of.  It's green, but a very dusty green pulling in gray and yellow. I like it I must say. Felt it was a calm and fairly neutral color.

The lacquer coveres in three layers and the application were no major problems with. The drying time didn't  cause any problems either. I have chosen to add a layer of Seche over to bring up the gloss a bit.

I have absolutely no other paint in my collection like this.


What do you think of this color?

5 kommentarer :

 1. Jag älskar den här färgen! Den åker på önskelistan på en gång!

  SvaraRadera
 2. That is so not my colour. That doesn't mean it can't look good on others though ;)

  SvaraRadera
 3. Jag älskar liknande färger! Da Bush är galet fin, men äger den inte själv. Tror att den är ganska lik OPI Stranger Tides, som jag har.

  SvaraRadera
 4. MNPO den är riktigt bra, en sån som går att använda vid nästan alla tillfällen.

  Rainbowify Me, thank god we don't all like the same colors :)

  Nailtastic jag tror också den kan vara ganska lik Stranger tides, men den har inte jag så jag kan inte heller jämföra.

  SvaraRadera
 5. Very pretty grey/green color!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!