onsdag 14 februari 2024

Depend - 761 with hearts

Pressutskick 

Idag är det Alla Hjärtans dag och jag firar en himla massa år ihop med min man dessutom. Nä, det blir inget särskilt firande, vi tar det när vi hälsar på sonen i helgen istället. 

Jag hade ledig dag igår och då passade jag faktiskt på att göra en liten passande manikyr för dagen. Vet inte när jag gjorde någon stämpling senast, hade glömt hur kul det är! Eller det var nog vid jul ju.

Basen är Depend 761 från vårkollektionen Street Smart som vad jag förstår redan finns ute i butikerna. Det här är ett bubbelgumsrosa krämlack som täcker utmärkt på två lager. Över två av naglarna bestämde jag mig för att använda ett mönster från UberChic Beauty platta 6-01 som jag stämplat med Hit The Bottle As Black As Knight. 

Tycker att den svarta färgen på stämplingen gör att det inte blir så sockersött, riktigt nöjd även om jag nu ser att det kanske smetat lite. 


Press sample

Today is Valentine's Day and I'm celebrating a lot of years together with my husband as well. Nah, there won't be a special celebration, we'll have it when we visit the son this weekend instead.

I had the day off yesterday and then I actually took the opportunity to do a fitting manicure for the day. Don't know when I did any stamping last time, had forgotten how much fun it is! Or it was probably at Christmas....

The base is Depend 761 from the Street Smart spring collection, which I understand is already out in stores. This is a bubblegum pink creme polish that provides excellent coverage in two coats. Over two of the nails I decided to use a pattern from UberChic Beauty plate 6-01 which I stamped with Hit The Bottle As Black As Knight.

I think that the black color of the stamping means that it is not so sugary sweet, really satisfied, even if I now see that it may have smudged a little.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!