tisdag 4 maj 2021

HM - Green as Gold

 Idag har jag en ledig dag, vädret är inget vidare så jag har hållit mig inomhus. Fått hem så otroligt fina fotobakgrunder och har fått total idétorka på vad jag skulle vilja fota. Igår var jag och gjorde spirometri och det visar sig att min lungkapacitet fått sig en törn av Covid-19. Ska prata med läkare senare i veckan så får vi se vad vi ska hitta på för att hjälpa upp. 

Jag har inte målat naglarna på ett tag, men idag blev jag riktigt sugen och min random number generator sa till mig att använda HM Green as Gold. Precis som namnet säger så är det guldgrönt med lite brun skiftning. Två lager räcker utmärkt och penseln är väldigt bra i HM:s lack tycker jag. 

Det är nog näst intill omöjligt att inte gilla det här lacket. Fantastiskt vacker färg och riktigt snygg finish. Som tur är så har jag utbildning imorgon vilket betyder att jag inte behöver plocka bort lacket riktigt än och det är jag glad för. 


Today I have a day off, the weather is not that nice so I have stayed indoors. Got home such incredibly nice photo backgrounds and have had a total lack of ideas on what I would like to photograph. Yesterday I was doing spirometry and it turns out that my lung capacity got a thorn in the side of Covid-19. Will talk to a doctor later this week and we will see what we can come up with to help.

I have not painted my nails for a while, but today I got a feeling and painted, my random number generator told me to use HM Green as Gold. Just as the name says, it is golden green with a little brown shift. Two coats are enough and the brush is very good in HM's polishes according to me.

It's probably next to impossible not to like this polish. Fantastically beautiful color and really nice finish. Fortunately, I have an education tomorrow, which means that I do not have to remove the polish already tonight and I am happy about that.2 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!