tisdag 22 december 2020

Depend 7 Day - Jingle All the Way & Shine For You

Pressutskick

Om någon hade sagt till mig när jag fick mitt positiva provsvar den 9/12 att jag tre veckor senare fortfarande inte var tillbaka på jobbet hade jag nog skrattat. Då kändes det som en liten förkylning, visst började det kännas skumt i kroppen just dagen för svaret, men det här blir ju milt. Saken är den att det blev det, jag har en mild version och ändå orkar jag inte sitta vid datorn mer än korta stunder, jag blir yr, trött och det känns ungefär som när jag var riktigt utmattad. Plus att jag från och till blir andfådd och flåsar som en hund. Det blev inte det slutet på året jag tänkt mig vill jag lova. 

Idag tänker jag visa två superfina lack från Depend 7 Day Holiday Cheer kollektion. Det är det mörkröda Jingle All the Way som är skimmer och det guldglittrande Shine For You. Bägge var riktigt smidiga att lacka med och täcker på två lager. Jag rekommenderar att ha topplack på även om inget av lacken blir matt utan. 

Älskar det här mörkröda lacket så mycket, det guldiga är superfint också, men för mig passar det bättre som accent än på egen hand i en manikyr. Tillsammans blir de här två den perfekta julmanikyren. 

Press sample

If someone had told me when I received my positive test result on the 9th of  December that I was still not be back at work three weeks later, I would probably have laughed. Then it felt like a small cold, of course it started to feel foamy in the body just the day of the answer, but this will be mild I thought. The thing is that it did, I have a mild version and yet I can not sit at the computer for more than short moments, I get dizzy, tired and it feels like when I was really exhausted. Plus I occasionally get out of breath and pant like a dog. It was not the end of the year I thought I would promise.

Today I intend to show two super nice polishes from the Depend 7 Day Holiday Cheer collection. It's the dark red Jingle All the Way that is shimmer and the gold glittering Shine For You. Both were really easy to paint with and cover in two layers. I recommend wearing topcoat even if none of them becomes dull without it.

Love this dark red so much, the golden is super nice too, but for me it fits better as an accent than on its own in a manicure. Together, these two will be the perfect Christmas manicure.
2 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!