tisdag 6 oktober 2020

Depend - 650

 Idag är jag ledig, har börjat jobba deltid och det känns riktigt skönt. Fast konstigt att bara vara ledig så där en dag utan att man har någon speciell anledning till att vara det. Har varit ute och gått lite, ägnat mig åt lite fotoredigering och faktiskt målat naglarna. Kan tyckas onödigt eftersom jag ska jobba imorgon igen, men vi ska på utbildning i icke arbetskläder så jag tänker fuska lite. 

Jag var sugen på ett höstlack och valde ett från Depend Rethink som har nummer 650. Ett klassiskt grått krämlack. Mycket bra formula och jag tror att man kan klara sig på bara ett lager, men jag har två. 

Det här är en riktigt snygg höstfärg tycker jag. Typiskt en sån färg som jag trivs otroligt bra i. 


Today I'm having a day off, have started working part time and it feels really nice. But strange to just be free like that one day without having any special reason to be. Have been out for a walk, devoted myself to some photo editing and actually painted my nails. It may seem unnecessary because I will be working again tomorrow, but we are going to a workshop in non-workwear so I intend to cheat a little.

I was eager for an autumn polish and chose one from Depend Rethink collection which has number 650. A classic gray cream polish. Very good formula and I think you can get away with just one layer, but I have two.

This is a really nice autumn color, I think. Definitly a color that I thrive incredibly well in.

1 kommentar :

Please leave a comment it means a lot to me!