tisdag 19 mars 2019

Colorful Flowers

Igår var det riktigt läskigt på praktiken.. Jag fick skicka iväg ett antal diktat utan att min handledare kollat på dem så de var korrekta. Så kul att ha kommit så långt på så kort tid, men lite läskigt som sagt att våga lita på sitt eget omdöme. Idag ska jag inte vara på min vanliga praktikplats utan testa en dag på röntgen, ska bli riktigt kul. Fastän man inte ska ha nagellack där.

Idag är jag med på ett samarbete på Instagram där vi firar Bethany som har bnailedtoperfections födelsedag. Temat är färgglada blommor och jag har använt mig av Lilypad Lacquer Peace of Me som bas, stämplat med mönster från MoYou London Pro 15. Färgerna jag stämplat med är Hit the Bottle Hello Buttercup och Midnight Pumpkin.

Tycker nog att jag gjort en klart färgglad manikyr som blev riktigt trevlig.

Yesterday it was really scary at my internship .. I got to send a number of dictations away without my supervisor checking that they were correct. So fun to have come so far in such a short time, but a little scary as said to dare to rely on my own judgment. Today I will not be at my regular internship instead I will have a day at the X-ray, will be really fun. Although you should not have nail polish there.

Today I participate in a collaboration on Instagram where we celebrate Bethany's at bnailedtoperfection birthday. The theme is colorful flowers and I have used Lilypad Lacquer Peace of Me as a base, stamped with patterns from MoYou London Pro 15. The colors I stamped with are Hit the Bottle Hello Buttercup and Midnight Pumpkin.

I think I made a clear colorful manicure that turned out really nice.
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!