fredag 26 december 2014

China Glaze - Ruby Pumps

Idag tänkte jag visa er manikyren som jag bar på julafton och juldagen. Som för övrigt var två mycket trevliga dagar. Lugna och sköna. Mycket mat och av våra barn fick vi presentkort på att åka och köra Go-Cart framåt våren. Kul tycker både jag och gubben.

Men nu till lacket. Jag plockade fram en gammal klassiker nämligen China Glaze Ruby Pumps, men kände att jag ändå ville piffa till det lite så jag använde mig av Nail Vinyls och la sen på Cirque Ica Valley över. Resultatet blev en riktigt julig och fin manikyr tycker jag. Ruby Pumps är verkligen helt underbart.

Dessutom täcker det på två lager och torkade i helt ok takt. Färgen är ju inte så mycket att orda om egentligen. Rött underbart glittrigt och Ica Valley är ett guldglitter lack så det är ju inte heller något konstigt. Jag har Digital Flash över alltihopa.

Det här bar jag och älskade det ända tills idag då det börjat chippa lite för att jag använt naglarna till sånt man inte ska.. Kan lätt tänka mig att göra om den här manikyren igen.


Today I show you the manicure I wore on Christmas Eve and Christmas Day. Which both was two very nice days. Calm and comfortable. A lot of food and from our children, we received gift certificates to go and drive Go-Cart in the spring with them. Great idea of them!

But now to the polish. I picked up an old classic namely China Glaze Ruby Pumps, but felt that I still wanted to spice it up a bit so I used Nail Vinyls and added Cirque Ica Valley over. The result was a really Christmassy and nice manicure I think. Ruby Pumps is really quite wonderful.

Moreover, it covers in two layers and dried in quite ok pace. The color is not so much to talk about really. Red with wonderful glitter and Ica Valley is a gold glitter polish. I have Digital Flash over it all.

I wor this and loved it until today when it started chipping a bit because I used my nails to stuff you should not .. Can easily imagine me doing this manicure again.

11 kommentarer :

 1. I love Ruby Pumps and all its sisters! :)

  SvaraRadera
 2. Åh, vilken vacker manikyr! Go kart är superkul, har bara kört en gång men drabbats av sån vinnarinstinkt att jag körde av banan, hehe.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det skulle säkerligen jag också kunna drabbas av :)

   Radera
 3. I love this manicure! Sparkly and stunning!

  SvaraRadera
 4. Yep, super sparkly and fun. That red is luscious!

  SvaraRadera
 5. Det är ett riktigt snyggt lack och det blev perfekt med guldet till

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!