onsdag 1 augusti 2018

White roses!

För ett tag sedan blev jag kontaktad via Instagram om jag ville vara med i ett födelsedagsfirande av Damselnails man skulle återskapa en av hennes manikyrer och så blir alla manikyrer till ett kollage, självklart ville jag det. Dock insåg jag rätt snart att hon är mer uppfinningsrik och fiffig än mig, men till slut hittade jag en manikyr från 2016 som jag insåg att jag inte skulle ha några problem alls att återskapa.

Innan jag fortsätter vill jag bara säga att idén att baka frallor idag inte var den smartaste..

I alla fall så har jag använt mig av OPI Sending You Holiday Hugs, Hit The Bottle Snowed In och mönstret kommer från MoYou London Pro 17 vilket är exakt samma platta som använts i originalmanikyren.

Det här är riktigt snyggt tycker jag och jag hoppas att FiFi får en kanonfödelsedag.

Some time ago I was contacted via Instagram if I wanted to participate in a birthday collaboration to celebrate Damselnails. The idea was that we should recreate one of her manicures and then all the manicures will be posted as a nice collage. I said yes of course, I will participate. However, I realized soon that she is much more inventive, skilled and clever than me, but in the end I found a manicure from 2016 that I realized that I would not have any problems at all to recreate.

Before I go on, I just want to say that the idea of doing some baking this morning was a bad idea...

In any case, I have used OPI Sending You Holiday Hugs, Hit The Bottle Snowed In and the pattern comes from MoYou London Pro 17, which is exactly the same plate used in the original manicure.

I think this turned out really pretty and I hope FiFi gets a great birthday.
2 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!