fredag 10 augusti 2018

China Glaze - TTYL

Jösses vad det åskade i natt igen! Blev inte så värst mycket sömn, men det kom regn också och det tycker vi om. Idag har jag som vanligt tränat knät plus plockat ner lite i lådor. För övrigt har jag ägnat en god stund till att ringa olika kundtjänster angående vår ugn som inte ens är två och därför inte kommer bli utbytt i köksrenoveringen. Den har fått en kul liten egenskap att den höjer temperaturen alldeles av sig själv. Så där bra kanske. Plus att vår gamle trotjänare bestämde sig för att ge upp igår kväll. Centraldammsugaren, den blev "bara" 21 år gammal, så det har jag också ringt och kollat upp hur man lättast byter ut utan att behöva dra om rör och grejer.

Nåväl, vi får ju inte glömma att det är holofredag hos Sminkan idag, första gången på flera veckor som jag har lyckats pricka in det här. Jag har valt att visa ett lack från OMG Flashback kollektionen och återigen bestämde jag mig för att visa det som jag var minst sugen på i kollektionen. Det här är TTYL. Formulan var bra, men jag rekommenderar ganska tjocka lager för att slippa holosjuka. På bilderna har jag topplack också.

Vad är det för färg på det här egentligen? Persika eller koppar, tja något sånt där i alla fall med en lite blygsam fast väldigt fin holoeffekt. Jag tycker nog egentligen att det här är lite blekt, men ju längre jag tittar på mina naglar desto bättre tycker jag nog om det, men en favorit blir det nog inte.

What a thunderstorm we had last night!  Didn't get much sleep, but it was raining too and we like that. Today, as usual, I have been to the gym plus filled up a couple of boxes in the kitchen. By the way, I have spent a good while calling different customer services regarding our oven, which is not even two years, and therefore will not be exchanged in the kitchen renovation. It has got a cool little feature that it raises the temperature all by itself. Not my favorite trick to be honest. Plus, our old dear friend decided to give up last night. The central vacuum cleaner, it was "just" 21 years old, so I've also called and checked up the easiest way to replace without having to pull tubes and stuff.

Well, let's not forget that it's a holofriday at Sminkans today, the first time in several weeks that I've managed to participate. I have chosen to show a polish from the OMG Flashback collection and again I decided to show what I was least interested of in the collection. This is TTYL. The formula was good, but I recommend quite thick layers to avoid holosickness. In the pictures I have a topcoat as well.

What color does this really have? Peach or copper, or something like that with a slightly modest but very nice holo effect. I really think this is a little pale, but the longer I look at my nails the better I like it but I doubt it will ever be a favorite. 

2 kommentarer :

  1. Jag hade inte gillat färgen som krämlack tror jag men som holo är den helt okej, riktigt fin till och med! Sen blir det nog knappast en favorit hos mig heller men snyggt oavsett. Det åskade här också, tjugo i fem vaknade jag till. Dock osäker på om det var åskan eller på grund av att jag behövde gå på toa, att vara gravid innebär ju en hel del spring där:) Hur som helst så regnade det en hel del här också så tummen upp för det!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men åh så roligt att höra att ni väntar barn! Dock lite jobbigt det där med att behöva springa på toa ;)

      Radera

Please leave a comment it means a lot to me!