måndag 13 augusti 2018

OPI - Don't Cry Over Spilled Milkshake

Pressutskick

Oj vad det har hänt mycket i huset idag. Imorse så hade jag ett kök, nu har jag bara timmerväggar! Det går undan vill jag lova och snickaren verkar jättebra.

Jag hade tänkt att göra en nail art över Essie lacket jag visade igår, men det blev inte som jag tänkt så det åkte av och istället blev det OPI Don't Cry Over Spilled Milkshake som åkte på. Det här är ett vaniljfärgat krämlack, det vill säga typ vaniljglass färgat för själva vaniljstången är ju faktiskt brunsvart. Formulan var lite sådär vilket inte alls är ovanligt för den här typen av färg. Men tre lager och topplack gör att du får en jämn och fin yta.

Underbar färg som jag verkligen ångrar att jag inte använt tidigare i sommar. Vitt är verkligen fint på naglarna den här årstiden.

Press Sample

So much has happended in our house today. I woke up with my old kitchen still there but now there is only clean walls in there. Things happens fast and the carpenter works really well and is very nice.

I was supposed to make a nail art over the Essie polish I showed yesterday, but it did not work out the way I had thought so I took it off and painted with OPI Don't Cry Over Spilled Milkshake instead. This is a vanilla colored cream, that is, vanilla ice cream colored because the vanilla bar itself is actually brownish black. The formula wasn't all that good, which isn't uncommon for this type of color. But three layers and topcoat will give you a smooth and nice surface.

Wonderful color that I really regret that I have not used earlier this summer. White is really nice on the nails this season.

2 kommentarer :

  1. Jag är inte galen i färgen på egen hand men jag tror det blir perfekt som bas för nail art!

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!