tisdag 14 augusti 2018

Nail Challenge Collaborative presents: Pink/Blue #1

Ok, jag erkänner jag börjar bli nervös för att börja skolan nästa vecka. Inte lätt att vara 47 och börja 1:an liksom ;) Försöker vänja mig vid att gå upp relativt tidigt på morgonen igen. Denna veckan funkar det ju i och för sig bra eftersom jag inte gärna vill ligga och sova när snickaren dyker upp, men trött är jag.

Denna månaden är temat i Nail Challenge Collaborative Pink/Blue alltså rosa/blått och manikyren jag har gjort idag hade lika gärna kunnat vara med i förra månadens geometric tema. Basen är OPI Don't Cry Over Spilled Milkshake, mönstret jag stämplat med kommer från Über Chic 9-03 vissa av rutorna har jag sedan med hjälp av ett dottingtool fyllt i med Essie Love Sheen och China Glaze Isle See You Later.

Det här blev kul tycker jag! Inte något som jag kommer gå omkring med jättelänge kanske, men jag är klart nöjd med manikyren.

Ok, I admit I'm getting nervous to start school next week. Not easy to be 47 and start 1st class ;) I'm trying to get used to getting up relatively early in the morning again. This week, it works well, because I don't want to be a sleep when the carpenter shows up, but I'm tired.

This month, the theme in Nail Challenge Collaborative is Pink / Blue and the manicure I've done today would easily had fit in to last month's geometric theme as well. The base is OPI Don't Cry Over Spilled Milkshake, the pattern I stamped with comes from Über Chic 9-03 Some of the boxes have been filled in with Essie Love Sheen and China Glaze Isle See You Later with the help of a dotting tool.

This turn out really fun, I think! Not something I'm going to have on forever maybe, but I'm definitely happy with the manicure.


2 kommentarer :

  1. Så snygg manikyr! Och så spännande med din skola, det kommer nog bli jätteroligt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är verkligen jättetaggad över att börja!

      Radera

Please leave a comment it means a lot to me!