lördag 4 augusti 2018

Reader's Choice - OPI Swimsuit.. Nailed It!

Vi befinner oss i Linköping och hjälper sonen att flytta, perfekt väder för sådana aktiviteter!

Men innan vi åkte så hann jag fixa till veckans läsarnas val inlägg och jag måste ju säga att ni valt något spektakulärt vackert åt mig. OPI Swimsuit.. Nailed It tror jag att jag köpte när de hade superbilliga OPI lack på Rusta. Det här är ett blått foil som täcker på två lager. Jag har topplack över.

Alltså den här färgen! Nästan elektriskt liksom, fullkomligt älskar den och jag som aldrig målar tånaglarna blev plötsligt sugen på att ha den där också, så mycket gillar jag det här!

Vad sägs om lite rosa till nästa vecka?

We are in Linköping and are helping our oldest son to move to another flat, perfect weather for such activities!

But before we left, I had some time to fix this week's reader's choice posts and I have to say that you chose something spectacularly beautiful for me. OPI Swimsuit .. Nailed It, I think I bought this when they had super cheap OPI polishes on Rusta. This is a blue foil that covers in two layers. I have topcoat over.

Just look at this color! Almost electric, I totally love it and I who never paints my toenails suddenly wanted to have it there too, that is how much i like this!

How about a little pink until next week?

2 kommentarer :

  1. Supersnyggt, jag älskar sådana färger. Nu måste jag nog göra en liten beställning.

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!