torsdag 16 augusti 2018

Depend - 546

Pressutskick

Gårdagen spenderades till viss del med att försöka få tag på olika kundtjänster, alltid lika kul med telefonkö. Som gammal transportarbetare blir man ju lite extra försiktig när man får gods med emballageskador. Måste anmälas absolut överallt liksom. Det är så himla kul att se hur vårt nya kök växer fram och jag måste säga att det går fort. Men, jag har redan börjat sakna diskmaskin.

Häromdagen dök Depends höstkollektion ner hos mig, så jag tänkte att jag skulle försöka och beta av några till av vår och sommarlacken innan jag ger mig på dom, men snygga verkar de vara. Lacket ni får se idag kommer från vårens Studio 54 kollektion och självklart måste det ju finnas med ett guldfärgat. Det här har en metallicfinish, så man får vara noggrann när man målar så penseldragen blir raka och snygga. Egentligen tror jag att ett lager hade räckt, men jag har som vanligt två + topplack.

Det här har en ganska kall guldton och jag måste säga att det tilltalar mig väldigt mycket. Jag är inte den som brukar vilja bära varken silver eller guld lack på egen hand, men det skulle jag mycket väl kunna göra med detta.

Press Sample

Yesterday I spent some time trying to get hold on different customer services, always having fun with phone queues. As an old transport worker, you get extra careful when getting goods with packaging damage. Must be notified to everyone involved. It's great fun to see how our new kitchen is growing and I have to say it's going fast. But, I have already begun missing a dishwasher.

The other day, Depend's autumn collection turned up at my doorstep, so I thought I'd try and use up some of the polishes from their spring and summer collections before I put my hands into the new ones. The polish you will see today comes from the Spring Studio 54 collection and with that theme I think it's a must with a gold polish. This has a metallic finish, so be careful when painting, so the brushstrokes become straight and stylish. Actually, I think one layer was enough, but as usually I have two + topcoat.

This has a pretty cold golden tone and I have to say that it appeals very much to me. I'm not the one who usually wants to wear silver or gold on its own, but with this I could definitly do that. 


2 kommentarer :

  1. Nja inte på egen hand för min del. Men i nail art absolut! Roligt med nya köket, det blir nog toppen när det blir klart ska du se!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är riktigt spännande att se hur allt växer fram och efter måndag så kommer ju inte jag vara hemma och se på dagarna så varje kväll blir som en överraskning att komma hem till :)

      Radera

Please leave a comment it means a lot to me!