torsdag 9 augusti 2018

Polish Room Tour

Nöden har ingen lag och nu såg det så galet ut i huset att jag var tvungen att städa även om det är sjukt varmt. Dessutom är det väl en bra idé att ha det rätt välstädat innan huset fylls med byggdamm. Lättare att städa upp efteråt då tänker jag.

Dagens inlägg är ett för mig väldigt annorlunda och lite läskigt. Jag tänkte ge er en kort rundvisning i mitt lackrum. Det här var tidigare äldste sonens rum, men när jag insåg att han inte skulle flytta hem igen invaderade jag och mina lack det. Jag är sjukt ovan vid att filma så det blev lite skakigt eftersom jag inte använde stativ, men hoppas ni har överseende med detta och det faktum att jag hatar att höra mig själv. Stillbilderna är inte av högsta kvalité heller, men ni får i alla fall en liten glimt av hur det ser ut där jag sitter och fixar med naglarna.

Är det något ni undrar över eller vill se mer av så får ni hemskt gärna lämna en kommentar.

Sometimes you just have to do things even if the weather is very wrong for it. My house was such a mess that I realized that I had to clean it today even if the weather was totally wrong for it. I thought it would be a good idea to keep it well cleaned before the house is filled with building dust. Easier to clean up afterwards I think.

Today's posts are one to me very different and a little scary. I will give you a short tour of my polish room. This was the oldest son's room, but when I realized he would not move home again, I invaded it with my polishes and use it for storing the polishes and painting my nails. I'm so not used to film so it got a bit shaky because I did not use a tripod, but I hope you can forgive a beginner for that and the fact that I hate to hear myself and enjoy it anyway. Those other images are not that good either, but at least you get a little glimpse of what it looks like very I'm sitting when I'm doing my nails.

If you have any questions or if there is something you want to see more of, please leave a comment.
5 kommentarer :

 1. Åh va kul att se! Mysig lackhörna/lackrum du har fått till! Jag sorterar på märke ist f färg men eg är det ju mer praktiskt att ha som du om man letar efter ett lack av viss färg...
  Sen vi flyttar har vi ett extrarum som typ ska vara gästrum och som skulle kunna funka som lackrum men jag är osäker på om jag vill sitta och måla naglarna där eller inte. Känns kanske lite ensamt att vara där istället för i köket. Var satt du innan, när sonen bodde hemma? Trivs du bra i ditt eget lackrum relativt vart du höll till innan?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag satt i vardagsrummet och hade min hörna på "finbordet". Jag trivs mycket bättre nu, innan fick jag plocka undan hela tiden och även om det är trevligt att sitta vid tv:n så blir det rätt ofta nu att min man ligger på soffan i lackrummet och lyssnar på bok ihop med mig när jag lackar.

   Radera
  2. Det där med att inte behöva städa undan hela tiden är ju en stor fördel. Och mysigt att ni kan hänga där tillsammans. Får se hur det blir hos oss :)

   Radera
 2. Jag tycker det var jätteroligt att se! Och du skötte snacket alldeles utmärkt, guldstjärna! Vad stor mattan från Überchic var, jag har minivarianten och den är verkligen mini i jämförelse...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! Den är riktigt stor och bra. Skyddar skrivbordet perfekt även om jag ändå valt att lägga lite tidning under.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!