fredag 18 augusti 2017

Turtle Tootsie Polishes - Ruby

Ett märke som inte syns så jättemycket runt om bland bloggar är Turtle Tootsie Polishes och det tycker jag är synd för jag tycker mer och mer om märket och ägaren Chrissy är en mycket trevlig person.

Vad passar då inte bättre än att visa ett lack från märket denna holofredag hos Sminkan. Det blev det mörkröda holot Ruby som ingår i en July Birthstone trio som jag absolut behövde eftersom jag själv är ett julibarn. Jag tycker att färgen på det här matchar julis månadssten mycket bra och lacket i sig var kanon att jobba med. På bilderna har jag två lager och topplack över. Torktiden var snabb.

Jag är som sagt född i juli och min månadssten är verkligen som gjord för mig, för den här typen av rött har jag alltid älskat. Lacket är riktigt vackert och skulle mycket väl kunnat kommit ut som ett jullack istället för julilack. Snyggt!

A brand that doesn't get enough attention around the blogs is according to me Turtle Tootsie Polishes and I think it's a pity because I have became more and more fond of the brand and the owner Chrissy is a very nice person.

So therefore I think it's perfect to show a polish from the brand on Sminkans HoloFriday. It's the dark red holo Ruby that is part of a July Birthstone trio, that I of course absolutely needed because I'm a July kid. I think the color of this matches july's moonstone very well and the polish itself was very nice to work with. In the pictures I have two layers and topcoat over. The drying time was fast.

As I said, I was born in July and my moonstone is really a match made in heaven for me. Because this kind of red is a color that I have always loved. The polish is really beautiful and could very well come out like a Christmas polish instead of a July one. Just awesome!


4 kommentarer :

 1. Det ser jättevackert ut, vilket härligt månadslack!:)

  SvaraRadera
 2. Superfint, och kul med ett så fint månadslack! =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag blev jätteglad när jag fick syn på det här och var givetvis tvungen att köpa :)

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!