måndag 7 augusti 2017

OPI - GPS I Love You

Pressutskick

Innan OPI släpper sin höstkollektion i mitten av Augusti passar jag på att visa ett lack ur sommarkollektionen. Ett lack vars namn jag verkligen kan relatera till GPS I Love You för jag älskar verkligen min GPS. Jag hittar ingenstans utan den!

Det här är ett knalligt rosa krämlack med riktigt bra egenskaper. Jag har två lager på bilderna, men ett kanske kan räcka. Torktiden var bra och på bilderna har jag topplack över.

Jag verkar ha hamnat i en rosa period när det gäller lack, för jag sträcker mig gärna efter de här nyanserna just nu. Det här gillade jag skarpt. Tänker lysa upp jobbet med det imorgon.

Press Sample

Before OPI releases its autumn collection in mid-August, I'm will show you a polish from their summer collection. A polish whose name I can really relate to,  GPS I Love You and I really love my GPS. I can't find any places without it!

This is a bright pink cream polish with really good qualities. I have two layers in the pictures, but one might be enough. The drying time was good and in the pictures I have topcoat over.

I seem to have gotten myself into a pink period when it comes to polishes, because I'm reaching out for these shades all the time right now. I really liked this and it certinaly will lighten up my job tomorrow.


3 kommentarer :

  1. Det ser vackert ut! Tror att det är ganska likt This Is Not Whine Country, det är ju en kollektion väldigt tung på rosa lack:) Formulan låter väldigt snarlik iaf.

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!