onsdag 9 augusti 2017

Depend 7 Day - Private Beach

Pressutskick

Idag är det grön onsdag hos Karin och jag visar ett mintgrönt krämlack från Depend 7 Days Riviera Glamour kollektion.

Det här lacket heter Private Beach och jag måste tyvärr säga att jag inte var så imponerad av att måla med det. Första lagret var väldigt skirt och ojämnt och jag fick ta två rätt tjocka lager och topplack för att få det riktigt snyggt. Torktiden var helt ok. Det är i och för sig ett pastelligt lack och dom är inte alltid så kul att måla med, men jag är rätt säker på att det finns lack i samma typ av nyans som är bättre än det här.

Dock så måste jag säga att färgen på lacket tilltalar mig riktigt mycket. Väldigt fin, men jag lär nog inte använda just det här lacket igen.

Press Sample

Today it's Green Wednesday at Karin's and I have a mint-cream cream from the Depend 7 Days Riviera Glamour collection.

This polish is called Private Beach and I have to say that I was not impressed with it's formula. The first layer was very sheer and became pretty uneven and I had to take two thick layers and topcoat to make it look smooth and nice. The drying time was quite ok. It is a pastel and they are not always fun to paint with, but I'm quite sure there is a polishes in the same kind of shade that is better than this.

However, I have to say that the color of the polish appeals a lot to me. Very nice, but I probably won't be using this one again. 


2 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!