onsdag 16 augusti 2017

Nail Challenge Collaborative presents: Flowers #3

Idag kombinerar jag Nail Challenge Collaboratives blomtema med Karins gröna onsdag.

Basen är det ljuvliga KB Shimmer Ready For A Good Lime som jag stämplat med mönster från MoYou London Pro 15 och det svarta lacket är Milani Black Swift. Jag bestämde mig också för att mina blommer behövde lite gult i mitten så jag la dit en gul prick med hjälp av OPI My Twin Mimmy.

Jag är så himla nöjd med den här manikyren!

Today, I combine Nail Challenge Collaborative Flower Theme with Karin's Green Wednesday.

The base is the lovely KB Shimmer Ready For A Good Lime, that I stamped with a pattern from MoYou London Pro 15 and the black polish is Milani Black Swift. I also decided that my flowers needed a little yellow in the middle so I added a yellow dot with the help of OPI My Twin Mimmy.

I'm so happy with this manicure!

8 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!