måndag 21 augusti 2017

Review Born Pretty Colour Buttons

Utskickat för recension

Idag har jag ett lite annorlunda inlägg med en riktigt bra produkt. Det jag tänker recensera är något som kallas Colour Buttons som jag fått tillsänt från Born Pretty Store.

Colour Buttons är små silikon cirklar som är till för att sätta uppe på korken på dina lack. I mitt fall så bestämde jag mig för att mina "vanliga" lack var lite för mycket att ge sig på. Tanken är nämligen att man ska måla på knappen och när den sen har torkat ska man sätta den på toppen av flaskans kork för att lätt kunna se i t.ex en låda vad man har för olika färger stående där. Jag har börjat samla på mig en hel del Hit The Bottle stämpellack och just stämpellacken tycker jag det finns en klar poäng med att enkelt se vilken färg dom har redan när man öppnar lådan istället för att behöva lyfta upp varenda flaska. Alltså plockade jag fram mina flaskor och började måla.

Färgen fäster lätt på silikonet och dom små knapparna lossnar lätt från underlaget och har ett riktigt bra klister på undersidan så det var lätt att få dom att fästa på korkarna på flaskorna. Och jag måste säga att jag tycker det här är en riktigt smart liten produkt som jag tänker skaffa mer av för att kunna ha på alla mina stämpellack.

Är ni sugna på att som jag skaffa lite mer så hittar man produkten här: http://www.bornprettystore.com/10pcs-born-pretty-colour-buttons-polish-color-display-white-silicone-adhesive-paster-p-39376.html

Sent out for review

Today I have a slightly different post with a really good product. What I intend to review is something called Colour Buttons that I received from Born Pretty Store.

Colour Buttons are small silicone circles that are ment to be used to put on the cork on your polish. In my case, I decided that my "normal" polishes was a bit too much to start marking. The idea is to paint the button and once it has dried, place it on top of the bottle's cork to easily see in a drawer what different colors you have in there. I have started buying a lot of Hit The Bottle stamping polishes and when it comes to stampingpolishes I think there is a good thing to easily see what color they are when you open the drawer instead of being forced to take up every single bottle until you found what you where looking for. So I picked up my bottles and started painting.

The color attaches easily to the silicone and the small buttons release easily from the sheet and have a really good adhesive on the underside so it was easy to get them to attach the corks of the bottles. And I have to say that I think this is a really smart little product that I'm going to get more from to make all of my stampingpolishes marked.

If you like me are getting some of these you will find them here: http://www.bornprettystore.com/10pcs-born-pretty-colour-buttons-polish-color-display-white-silicone-adhesive-paster-p-39376.html


4 kommentarer :

 1. I also heve them and I think they're very useful! :)

  SvaraRadera
 2. Smart idé! Men ja herregud, vilket jobb att fixa till alla sina flaskor:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nja, det kanske man kan göra om man inte är lika galen som oss. Men till stämpellacken är det suveränt.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!