lördag 19 augusti 2017

Reader's Choice - Dreamland Lacquer - In A Mood

Kvällen närmar sig och jag har vinkat av övriga familjen som är på väg till Linköping för en golfdag imorgon. Men eftersom jag har ett skadat knä var det en mindre bra aktivitet för mig så jag får roa mig själv med mina lack istället.

Och det är ganska lätt att roa sig när man får förmånen att måla med Dreamland Lacquer In A Mood. Det här lacket som ni valde åt mig är ett exklusivt lack för medlemmarna i Dreamlands fansida på Facebook. Det är ett djupblått microglitter precis av den typen som Dreamland gör så grymt bra. Det är på vippen att vara en onecoater, men jag har två lager på bilderna. Topplack är att rekommendera för att verkligen få fram gnistret i det här lacket, så det har jag på bilderna.

Det här är hur snyggt som helst, färgen, glittret och formula. Det finns absolut ingenting att klaga på enligt mig. Jo, det skulle möjligen vara att den här typen av lack ofta sitter lite dåligt på mig, men å andra sidan byter jag ju nästan varje dag så strunt samma. All kärlek till det här lacket!

Vi tar och ser efter vilket Pretty Serious lack ni vill att jag visar nästa gång.

The evening is approaching and I have waved goodbye the rest of my family who are heading to Linköping for a golf day tomorrow. But because I have a damaged knee, it was a less good activity for me so I have to enjoy myself with my polishes instead.

And it's quite easy to enjoy yourself when you get the benefit of painting with Dreamland Lacquer In A Mood. This polsih that you chose for me is an exclusive for the members of Dreamland's fan page on Facebook. It's a deep blue microglitter just the kind Dreamland does so very well. It's on the flip to be an onecoater, but I have two layers in the pictures. Topcoat is recommended to really get the sparkle in this to show, so I have that on in the pictures.

This is just amazingly beautiful, the color, the glitter and formula. There is absolutely nothing to complain about according to me. Well, it may be that this type of polish often seems to chip pretty fast on me, but on the other hand, I change polish almost every day so it's really not a problem. All love for this polish!

Let's take a look on which Pretty Serious polish you want me to show next time.

4 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!