torsdag 13 juli 2017

Turtle Tootsie Polishes - July

Igår fick jag hem ett paket från Turtle Tootsie Polishes med deras July Birthstone Trio vilken jag bara måste ha eftersom jag är ett Julibarn.

Först ut att testas är lacket som heter July. Det här är en vit crellybas som fyllts med röda och vinröda glitter i olika former och storlekar. Formulan var något lite klistrig, men ändå helt ok att jobba med. Man kan stanna vid två lager, men jag ville ha det täckande så på bilderna har jag tre. Torktiden var bra och på bilderna har jag topplack över. Vilket jag rekommenderar då ytan annars blir lite ojämn på grund av glittren. Jag hade inga som helst problem med att få med glittren upp ur flaskan eller att få dom att sprida sig på nageln.

Det här är nog normalt sett inte alls min grej, men jag ville ha hela trion och faktum är att jag tycker det är ett riktigt kul lack. Lite som att ha en polkagris på nageln. Jag kan tänka mig att det här egentligen skulle passa ännu bättre framåt jul. I alla fall så är jag positivt överraskad för jag gillar det här riktigt mycket.

Yesterday I received a package from Turtle Tootsie Polishes with their July Birthstone Trio, which I just had to have because I'm a July child.

First out to be tested of the trio is the polish called July. This has a white crelly base filled with red and maroon glitters in various shapes and sizes. The formula was somewhat a bit sticky, but still ok to work with. You can stay at two layers, but I wanted it to cover completely so on the pictures I have three. The drying time was good and as ususall I have topcoat on in the pictures. Which I recommend since the surface otherwise becomes a bit uneven due to the glitter. I had no problems with getting the glitter out of the bottle or getting them to spread out on the nail.

This is normally not my thing at all, but I wanted the whole trio and the fact is that I think it's a really cool polish. A bit like having a candy cane on the nail. I can imagine that this would work even better for Christmas. In any case, I'm pleasantly surprised because I really like this.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!