måndag 10 juli 2017

Depend 7 Day - Spend It

Pressutskick

Vi har haft en härlig dag med fika i gammal bruksmiljö ihop med sonen och hans flickvän. Fint väder, fint sällskap, fin miljö kan inte bli så mycket bättre.

Ikväll fick jag till slut ge upp och klippa ner naglarna riktigt ordentligt. Jag har haft långfingernageln lagad i nästan  tre veckor, men nu fick det bli små kortisar istället. Ganska skönt faktiskt. Men jag var inte direkt sugen på någon knalligt och döm om min förvåning när jag insåg att i Depend 7 Days sommarkollektion Riviera Glamour fanns lacket jag kände för. Det här är Spend It ett neutralt lack som inte riktigt kan kallas Mauve, men ändå går åt det hållet för det finns en liten klick lila i det.

Två lager räckte bra på korta naglar och jag tror inte du behöver mer på längre heller. Torktiden är helt ok. Det är riktigt trevligt att jobba med tycker jag. På bilderna har jag topplack över.

Det här är ju inte riktigt vad jag brukar associera med sommarfärger, men jag måste säga att jag tycker det här lacket är riktigt snyggt och även en solig sommardag kan man känna för att tona ner sina naglar och flyta med strömmen lite grann. Jag är helnöjd med den här färgen.

Press Sample

We've had a lovely day with coffee in an old-fashioned environment together with our son and his girlfriend. Nice weather, nice company, nice environment life feels pretty nice. 

Tonight I finally gave up and cut down my nails really properly. I have been patching up my long fingernail for almost three weeks, but now I decided it was time to do the cut. Feels pretty nice actually. But I was not feeling up to a bright and fun color and to my surprise I found the sort of color I felt like wearing in the Depend 7 Days summer collection Riviera glamour. This is Spend It a neutral polish that can't really be called Mauve, but still goes that way because there's a small click of purple in it.

Two layers were good on short nails and I don't think you need more on longer either. The drying time is quite ok. It's really nice to work with. In the pictures I have topcoat over.

This is not really what I usually associate with summer colors, but I have to say that I think this polish is really nice and even a sunny summer day you can feel like tone down your nails and go with the flow a little bit. I'm happy with this color.
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!